Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD -Letovice 2:1 (1:1)

5. 6. 2017

24. kolo OP - 4. 6. 2017 16:30

Rozhodčí: Kropáček - Pham, Štefanko

V neděli Na mlýniska přijelo mužstvo z Letovic, které v utkání s námi doma se hledá a u nás hraje většinou útočný, atraktivní fotbal. Stejný scénář byl i v obou letošních utkáních. Hosté začali útočně a aktivně, naši hráči postupně vyrovnali hru, šli do vedení, které rychle ztratili, aby na konci utkání vstřelili zaslouženě vítězný gól a získali důležité 3 body pro boj o první pětku OP a také do tabulky miniturnaje Svitava Cupu, který se hraje, v rámci soutěže OP. Výsledky a konečné pořadí turnaje, pánem Svitavy je DAGLAS:

Letovice – Adamov 4:0   1:2

Letovice – Doubravice 1:1  1:2

Adamov – Doubravice 4:1 0:1

 1.        Doubravice    4      2      1       1         5:6       7 bodů

 2.        Adamov           4      2      0       2         6:7       6 bodů

3.         Letovice           4      1      1       2         7:5       4 body

 

V prvním poločase hosté do 9 min měli 3 pěkné povedené akce, již v první minutě střela mezi tyče domácí svatyně předurčila ráz prvního poločasu. Naši měli jednu tutovku po RK, kdy Hubený netrefil prázdnou branku. V době největšího náporu hostů se po rychlém protiútoku ve vápně uvolnil Sáňka, byl sražen ze zadu a následnou penaltu Hubený s přehledem proměnil. Hosté nezlomeni, pokračovali v aktivitě a odměnou bylo vyrovnání po hrubé chybě v našem velkém vápnu. Výsledek poločasu byl ztrátou spíše pro hosty a proto domácí fanoušci čekali co s mužstvem udělá poločasové zhodnocení v šatně.

A v druhé půli se bylo opravdu na co dívat, fotbal nahoru dolů, šance na obou stranách. Od nás tutovku zahodil Schuch O., kdy hlavou minul v jasné pozici, na druhé straně vychytal Čahoun útočníka hostů také v jasné pozici. V závěru přišli velké chvíle našeho Svobody. Nejdříve po SS zahrávané Hájkem M. trefil hlavou břevno, míč se odrazil dopadl těsně před brankovou čáru, v zápětí "zkušeně namazal" malou domů hostujícímu útočníkovi, který  spěchal sám na Čahouna trefil tyčku a dobíhající záložník střílí nad. V poslední minutě náš dlouhý aut Daňka J.prodlužuje Hájek M. a nikým nehlídaný Svoboda vstřílí vítěznou branku.

Do konce OP jsou ještě 2 kola a je stále o co hrát, ve hře je umístění do 5. místa a získání prémie od nového předsedy oddílu, Daglas jedem olé, zisk 6 bodů z posledních 2 kol je splněnou povinností.

Podloucký - Svoboda, Hubený, Odehnal, Sáňka Jak.(Tomek) - Sáňka J. (Schuch O.), Hájek M., Daněk J., Daněk M., Trubák -  Schuch A

Branky: Hubený, Svoboda      Asistence: Sáňka J., Hájek M.

 

 

Rájec B - SKD B 5:1 (1:1)

Hrazděra - Štoudek, Veselý, Malach R., Tomek - Aujeský, Vach, Zvejška, Šebánek - Dvořák, Kubásek

Střídající: Tenora, Alexa, Kristýn,Musil, Ježek

 

Branka: Vach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

svitava cup

(pozorovatel, 6. 6. 2017 23:11)

gratuluji k zisku svitava cupu 2017. co příští sezóna, uhájíte op nebo šupnete do pralesa?

Re: svitava cup

(pozoruju, 7. 6. 2017 11:25)

Áááaaa šup do pralesa, potřeba vyhrávat všechno a tam to půjde

Re: svitava cup

(Pajasx, 8. 6. 2017 21:51)

Pozorovatel - Dík
se cení od odborníka
Nekopíš něco na zisk xD :)

Re: Re: svitava cup

(pozorovatel, 9. 6. 2017 0:06)

pajasx - na zisk opravdu nic nekopím, ale makejte ať nedostanete od skalice nakládačku a uplave i svitava cup