Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sloup - SKD 1:1 (1:0)

29. 5. 2017

Utkání 23. kola – 28. 5. 2017 16:30 hod.

Rozhodčí: Vafka – Učeň, Kroutil

Ztracené dva body, tak můžeme ve stručnosti zhodnotit nedělní utkání. Domácí nastoupili v očekávané sestavě s osou týmu (Konečný – Šmerda – Crhák), která by byla ozdobou našeho pátečního utkání starých pánů. Ovšem klobouk dolů i s takovým materiálem se dá hrát špice okresního přeboru (ovšem co v dalších letech?). Naši po dvou nevydařených utkáních opět bodovali a potvrdili tak, že pokles formy byl jen dočasný.

Utkání jsme zahájili velmi dobře a domácí jsme dostali pod velký, místy drtivý tlak. Šance jsme však nedokázali proměnit a domácí se postupně dostávali do hry. I včera platilo známé, nedáš, dostaneš a po ojedinělé akci šli domácí do vedení. Místo poločasového skóre 1:3, svítilo na tabuli 1:0 a k tomu jsme přišli pro zranění o oporu zadních řad Hájka P. Střídající Sáňka Jakub však svou úlohu zvládl a podal, stejně jako ostatní hráči nadstandardní výkon. Z našich velkých poločasových šancí stojí za zmínku akce ze 45 min., kdy šel sám na domácího brankáře Schuch A., ale ani nadvakrát ho nedokázal překonat.

Do druhého poločasu již nenastoupil také pro zranění Sáňka J., naše štísko, ale i tak jsme všichni věřili v obrat utkání. K vyrovnání vedla povedená akce Šuchů, kdy Adam přesně trefil zařízení, míč sledoval do poslední chvíle i Ondra a kontroloval, zda je opravdu za čarou. Domácí se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, ale v koncovce byli nepřesní, a když už trefili branku, našli připraveného Čahouna. I nám remíza byla málo a vrhli jsme zbytek sil do útoku, štěstí se však od nás odvrátilo a proto utkání skončilo remízou.

Před těžkými domácími utkáními jsme si trochu zvedli sebevědomí a stejně jako na půdě vedoucího mužstva i včera jsme na půdě mužstva z místa druhého předvedli solidní výkon a výsledkem je bod do tabulky OP. V domácím dvojzápase přivítáme venku nebezpečné Letovice a za týden sestupem ohroženou Šošůvku. Očekávám vyrovnaná utkání s vítězným koncem pro naše barvy, a proto všichni fanoušci SKD Na Mlýniska!!

Podloucký – Hájek P. (Sáňka Jak.), Hubený, Odehnal, Svoboda – Sáňka J. (Schuch O.), Hájek M., Daněk J., Daněk M., Trubák (Dvořák) – Schuch A.

 

SKD 35 – Blansko 2:8 (1:4)

Účast: Jalový, Sáňka M. + J., Beránek, Kocman, Seďa, Kristýn,Vach, Hájek, Šebánek, Malach R. + P., Štěrbáček J., Zvejška, Hajný, Kuchař, Řezníček, Alexa

Branky: Sáňka J., Šebánek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář