Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sloup - SKD 26. 5. 2019 v 17:00 hod

24. 5. 2019

Nominace:

Podloucký, Hájek P., Pijáček, Hubený, Dovrtěl, Sáňka A., Schuch O., Holomek, Trubák, Aujeský, Maňoušek, Vach, Schuch A., Sáňka Jak., Prokop L.

Sraz: 16:00

Odjezd: 16:05

Auta: Hájek, Hubený, Aujeský

 

Sloup - Doubravice 2:3 (1:2)

 

Rozhodčí: Zukal Ladislav - Barák Hynek, Brach Jaroslav

Před důležitým utkáním měla obě mužstva na přípravu 2 týdny. Sloup si utkání odložil a také u nás se nehrálo, proto byla otázka, které mužstvo se s výpadkem MU lépe vypořádá. Musím konstatovat, že naši borci se na utkání připravili zodpovědně a až na krátký časový úsek mezi 40 a 50 min. jsme měli utkání, které rozhodly SS, plně pod kontrolou.

V prvním poločase se nám podařilo několik herních kombinací, hlavně se nám však podařily dvě SS. První ve 30 min, kdy na přesně rozehraný nepřímý kop Pijáčkem si naběhl za obranu Hubený a hlavou přehodil domácího brankáře. V 37 min jsme zahrávali RK, Trubák míč přetáhl na zadní tyč, kde byl připravený Aujeský, prudkou přihrávkou z prvního doteku našel v malém vápně Schucha O., který nezaváhal a poslal nás do dvoubrankového vedení. Za zmínku stojí ještě akce z 39 min kdy Pijček našel přesnou přihrávkou Schucha A., jeho prudkou přihrávku do vápna však nedokázal umístit přesně Schuch O. a také přímý kop Pijáčka, v min 33, který s velkou námahou vyrazil na RK domácí brankář. Ve 40 min domácí snižují zásluhou velezkušeného útočníka, který jedinou domácí šanci dokázal přesně zakončit.

V nástupu do druhé půle se opět dokázal domácí útočník prosadit a z jeho akce domácí po dorážce z hranice vápna vyrovnali. Naši se dokázali rychle vzpamatovat, odpověděli jsme akcí Trubáka na levé straně, jeho přesný centr zakončil slabou hlavičkou Aujeský. V 68 min opět SS, RK zahrával Trubák, opět na zadní tyčku, kam si naběhl Hubený a prudkou střelou z voleje vsítil náš vítězný gól. Domácí se snažili o vyrovnání, opět dvakrát zahrozil velezkušený útočník, jednou ho zastavil Hubený a podruhé praporek rozhodčího. Naši si závěr pohlídali a utkání dovedli do vítězného konce.

K plánovanému zisku 34 bodů nám chybí ještě 8 bodíků, máme na to 3 utkání (z toho 2 doma), soutěž ještě nekončí, stále je o co hrát a proto všichni v pátek večer podpoříme Daglas v utkání v Blansku s Bořitovem.

Daněk M. – Sáňka A., Hubený, Pijáček, Hájek P. – Maňoušek, Aujeský, Vach, Trubák – Schuch A., Schuch O. (Alexa R.)

Branky: Hubený 2, Schuch O.                               Asistence: Pijáček, Aujeský a Trubák

Jedovnice B – SKD B 8:1 (4:1)

Hrazděra – Sáňka M., Beránek, Malach R., Sáňka Jak. – Trnečka, Dovrtěl, Hájek, Schulze  - Sáňka J., Malach P.       Střídajíci: Tenora                  Branka: Dovrtěl PK

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář