Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šošůvka/Svitávka - SKD - 15. 4. 2018 15:30 hod.

13. 4. 2018

Sraz všech 14:15 u kabin. Proběhne rozdělení na dvě skupiny a odjezd směr Svitávka a Šošůvka

Komentář:

 

17. kolo OP 

Rozhodčí: Vafka Jan, Brach Jaroslav, Šebela Václav

 

Celkové hodnocení mohu zopakovat jako v minulém kole (doufám, že naposled). Dobrá hra, zahozené šance = 0 vstřelených branek, 0 bodů na jaře. Co zahodili minule Dvořák, Pijáček, Trubák, to stejné se povedlo Daňkovi M., Hubenému i Kuběnovi včera.

První poločas začal pěkně zvostra, 1. minuta první náš RK a šance na gól - nic. Ve 3 min po našem zaváhání v obraně domácí jdou do vedení. V 8 min si obnovil zranění Hájek M.,  nahradil ho celkem slušně Aujeský, ale stejně nám ve hře chyběl. Za zmínku také stojí čtyři RK za 15 min utkání - bez ohrožení branky. Naše šance se zrodily okolo 30 min. kdy nejdříve Daněk M. nestačil zakončit, když mu míč propadl ze skrumáže v malém vápně k nohám a potom ve 33 min stejný hráč se zprava řítil sám na bránu, zakončil těsně vedle. Vyrovnali jsme i hru v poli a domácí nevěděli kam dřív skočit.

Zápas se lámal těsně po přestávce, my jsme pokračovali v nátlakové hře. Ve 48 min po faulu na Kuběny se kopala SS, střela, ruka ve zdi bránícího hráče a penalta, kterou však Hubený zahodil. Stejný hráč v 52 min nezakončil ve 100% šanci hlavou RK. Do třetice neproměnil sólo Kuběna a tak začali úřadovat domácí. Penaltu po sporném faulu proměnili a také útok do rozhozené naší obrany v 78 min se jim podařilo zakončit přesně. Bylo po utkání, které jsme nedokázali po dobrém výkonu ve střední části dovést k bodovému zisku.

OP pokračuje opět za týden v neděli, kdy přivítáme Na mlýniskách lídra soutěže ČH, proč nevyhrát poprvé na jaře právě za týden? Určitě znovu dáme do utkání vše a o první jarní body se poperem.  


 

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Veselý, Hájek P. (Schuch A) - Daněk J., Hájek M. (Aujeský), Pijáček. Trubák - Kuběna (Sáňka J.), Daněk M.

 

Svitávka – SKD B 6:2 (3:1)

Hrazděra – Prokop, Malach R., Tomek, Ruta – Sehnal, Vach, Zvejška, Kristýn – Schulze, Schuch O.

Branky: Vach, Schuch

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

?

(fanousek DG, 19. 4. 2018 13:32)

Bohuzel jsem nemohl navstivit ani jeden zapas zatim, tak me zajima, jak je mozne, ze na jare zatim bez golu??? Cekal jsem podobnou jizdu jako loni na jare a zatim 2 porazky s tymy zespodu okresniho preboru a ani gol. A ani Znalec uz to nehodnoti...

Re: ?

(Znalec, 20. 4. 2018 17:16)

Mám bloknutou IP, tak na to kašlu.

Re: Re: ?

(Daglasan, 22. 4. 2018 20:42)

Stejně ty tvoje hovna nikoho nezajímají..kkte