Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kořenec - SKD 1:3 (1:2)

19. 9. 2016

7. kolo OP - 18. 9. 2016  15:30         Rozhodčí: Strya– Švancara, Fadrný

Třetí utkání venku a druhé vítězství, v tabulce pravdy -3 body. Po 6 odehraných kolech máme 6 bodů, venku se nám daří body sbírat, je potřeba zabrat i doma, zvlášť v příštím týdnu, kdy nás čekají dvě utkání Na mlýniskách.

Nedělní utkání na půdě nováčka jsme měli pod kontrolou a až na malý výpadek v úvodu druhé půle jsme domácí k ničemu podstatnému nepustili. První poločas naši hráli skvěle, nahrávky, výběr místa, bojovnost, ale ta koncovka. Místo vedení 0:5, poločas končil pro domácí milosrdně 1:2. První branka padla po přesném RK Trubáka, který našel domácího obránce v dobré pozici a ten se nemýlil. Druhá branka padla po pěkné akci celého útoku, na konci byl s finální nahrávkou Kuběna, který opět našel skvěle postaveného domácího borce, který s přehledem zvýšil na 0:2. Potom měli šanci tutovou i domácí, ale střela šla mimo. To nebylo nic proti našim borcům, kteří se dokázali do šancí dostat, ale bez gólového efektu – Kubásek, Schuch O., Kuběna. Do šatny nám přibalil branku aktivní pomezní, který tak dlouho signalizoval nastřelenou ruku ve vápně, až to hlavní musel písknout 1:2.

Začátek druhé půlky jsme se vybrali oddechový čas, ale závěr to byla opět jízda a třetí gól to byla třešnička na dortu. Sáňka vybojoval míč, rozjel akci, přihrál rozběhnutému Kubáskovi, ten přesně na Schuchy, Ondra pouštěl mezi nohama a bratr nekompromisně zakončil střelou pod víko.

Pokud se nám příští utkání podaří navázat na hru z prvního poločasu, máme se v druhé polovině podzimu na co těšit, hráči budou určitě s narůstajícím počtem bodů spokojeni, stejně jako trenér i tifosy.

Sestava:

Podloucký – Sáňka A., Odehnal (Sáňka J.),Hubený, Pijáček, Kubásek, Daněk J., Aujeský (Dvořák), Trubák (Schuch A.), Kuběna, Schuch O.(Pokorný)

 

Branky: vlastní 2, Schuch A.

 

Jedovnice B - SKD B 7:4

Branky: Zvejška, Sáňka, Tenora a Schuch A.

 

Sestava:

Nezval – Štoudek, Hrazděra, Hájek P., Malach R., Svoboda,Tenora, Sáňka J., Aujeský, Zvejška, Schuch A.

 

Střídající: Hubený., Vach

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

střelci

(Znalec, 20. 9. 2016 22:05)

doporučuji zvážit možnost pořídit si oba střelce z Kořence do našeho mužstva,výborně si rozumí s našimi hráči,mohla by z toho být spousta branek

???co ta cervena?

(fandaa, 19. 9. 2016 14:52)

Re: ???co ta cervena?

(00, 19. 9. 2016 16:54)

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 45.min.ŽK NCH podražení soupeře ze strany v souboji o míč v nepřerušené hře ,67.min ŽK a ČK NCH držení soupeře za dres v souboji o míč bez zjevné snahy a úmyslu hrát míčem.Po udělení ČK řekl na adresu HR:Po zápase si tě podám.Při odchodu do kabin pak na adresu HR:Rozhodčí ty jsi mrdka,to není možný