Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olešnice - SKD 5 : 3 (1:2)

7. 11. 2016

1. kolo OP - 6. 11. 2016  14:00                        Rozhodčí: Učeň – Šebela, Machorek

Jarní odvety jsme zahájili na půdě, na podzim, dobře hrající Olešnice. Utkání proběhlo podobně jako několik utkání předcházejících: výborný první poločas, následuje řada individuálních chyb a nedostatečný druhý poločas. Kdyby se hrálo pouze 45 min tak jsme na špici OP a ne na předposledním místě.

První poločas se hrálo za stálého deště vyrovnané utkání. Domácí šli do vedení, naši dokázali vyrovnat a přidat i další vedoucí branku. Vypracovali jsme si i řadu šancí (Kuběna, Schuch A, Daněk J.), nastřelili tyčku, ale bohužel ta koncovka a klid při zakončení. Utkání se rozhodlo během 5 min. My jsme šli do vedení těsně před poločasem a místo udržení jednogólového náskoku dostáváme branku v prvních minutách druhé půle po chybné rozehrávce a je po utkání (brance předcházela naše dobrá gólovka bez přesného zakončení).

V druhém poločase bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, zvlášť po zbytečném vyloučení Svobody. Herní projev byl mnohem lepší než poslední domácí utkání, ale výsledek podobný.

Před jarem je tabulka na chvostu velmi vyrovnaná a čekají nás těžké zápasy, které po kvalitní zimní přípravě zvládneme a příslušnost k OP potvrdíme.

Daglas olééééé.

Sestava:

Podloucký – Sáňka A., Odehnal (Hájek P.), Svoboda, Hubený – Sáňka J. (Pijáček), Hájek M. (Zvejška), Daněk J.,Schuch A. – Kuběna (Schuch O.), Daněk M.

Branky: Svoboda, Sáňka J. a Pijáček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář