Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Olešnice 1:0 (0:0)

29. 9. 2016

14. kolo OP - 28. 9. 2016  15:30                          Rozhodčí: Maňoušek - Flek, Reschovský

 

Konečně jsme se dočkali první podzimní domácí výhry, po utkání bylo na hráčích vidět, jak z nich spadl těžký balvan. V anglickém týdnu přijelo Na Mlýniska, v letošním ročníku OP ambiciózní mužstvo z Olešnice, průběžně na druhém místě. Naši hráči dokázali zvítězit v kvalitním utkání ze strany obou mužstev. Stejně jako v Kořenci jsme odehráli vynikající první poločas, přihrávka, klička, rána jak z děla, bohužel bez branek. Trenérovi vyšel tah se zařazením Kuběny do zálohy, v útoku s bratry S., a když i ostatní hráči měli svůj den, dokázali jsme hrát solidní fotbal.

Nástup do utkání byl v naší režii, do 15 min jsme měli tři 100% gólovky: Schuch O., Schuch A. i Svoboda však mířili nepřesně. Další velkou příležitost jsme nedokázali zakončit ve 30 min, kdy jsme tlakem ve vápně donutili soupeře k chybám, bohužel bez přesné koncovky. Hosté za první poločas měli 1 možnost skórovat.

Druhý poločas se hrálo převážně mezi šestnáctkami, bez vážnějšího ohrožení zařízení, bylo stále více zřejmé, že utkání rozhodne jedna povedená akce nebo SS. Za utkání jsme zahrávali spoustu RK bez většího efektu, až v posledním jsme se všichni dočkali a hráči dokázali předvést nacvičený signál, který s přehledem předvádí na tréninku i do ostrého utkání. Pijáček zahrál přesně RK na hlavu rozběhnutého Schucha O., který předskočil hostujícího gólmana, prudkou hlavičkou trefil zařízení a rozhodl utkání.

Po 8 odehraných kolech máme 9 bodů, nic moc, ale důležitý je herní projev a ten jde pomalu nahoru, je otázkou dní kdy budou přibývat i body do tabulky. Již v neděli nás čeká derby s Boubeláky a je potřeba potvrdit domácí výhru i body z Bořitova.

Sestava:

Podloucký – Sáňka A. (Zvejška), Daněk M. (Hubený), Pijáček, Svoboda, Kubásek, Daněk J., Kuběna (Pokorný), Sáňka J (Hájek P.),Schuch A., Schuch O.

Branka: Schuch O.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(přišel jsem, viděl jsem, 29. 9. 2016 8:29)

I fanoušek SKD musel vidět jak to teamu (ne)šlo. Co si budeme povídat, tyhle zápisy už příliš zavání propagandou nad rámec běžného nadržování domácím.
Spíše by se tady mělo objevit, že Daglas konečně doma "utrpěl" vítězství.

Re: ...

(pan X, 29. 9. 2016 18:21)

Kdoví cos viděl.....

Re: Re: ...

(..........., 29. 9. 2016 22:02)

Je třeba vždy reagovat, že pane X.?