Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Sloup 1:3 (0:1)

11. 10. 2016

10. kolo OP - 9. 10. 2016  15:00                                   Rozhodčí: Jalový – Roučka, Růžička

Byl to smutný, deštivý fotbalový víkend pro Daglas. Jedinou radost nám udělali mládežníci, kteří dokázali porazit mužstva z Lipovce a z Vysočan. Jinak v sobotu v derby mikroregionu Svitava jasná porážka a v neděli s tradičním soupeřem, kdy šlo o to dotáhnout se na střed tabulky, také jasná prohra.

Začátek nedělního utkání nám vůbec nevyšel, už dlouho jsme neinkasovali na úvod gól z RK, dvouzápasová neprůstřelnost byla pryč. Za celý první poločas pouze jedna naše šance po střele Pijáčka, dorážel míč Schuch O., ale trefil pouze vyběhnutého hostujícího gólmana.

Druhý poločas jsme začali aktivně, soupeři valem ubývaly síly, ale ta koncovka. Za celý zápas ani jedna TP a už vůbec ne UP, a když byl velmi přísně vyloučený jeden z našich dvou KZ, bylo jasné, že veselo v kabině po utkání nebude. I v deseti jsme bojovali o remízu, hráli vabank, ale zkušení hosté trestali. Do otevřené obrany dokázali dvakrát zakončit rychlý protiútok a bylo po zápase. Naši se snažili v závěru aspoň o čestný úspěch, který by kosmeticky upravil skóre, po akci z pravé strany korigoval výsledek na konečných 1:3 Schuch A., bohužel příliš pozdě.

Utkání opticky vyrovnané, ale pouze mezi šestnáctkami. Hosté nám ukázali jak si počínat v útočné fázi. Naši slibně rozběhnuté akce nedokázali dovést do koncovky: zasekávačky, otočky, ven z vápna, zpětné alibistické přihrávky, strach jít ve vápně do souboje a tak dále.

Do konce podzimu zbývají 3 kola, těch potřebných 6 bodů, pro klidnější jaro musíme urvat. A nejlépe začít hned příští neděli na půdě stejně tápajících Letovic a za 14 dní v Krmelec aréně.

A proto všichni fans za týden na tribuně v Letovicích, kde povzbudíme naše hráče a vybičujeme je k maximálnímu výkonu.

Sestava:

Podloucký – Sáňka A., Daněk M. (Hájek P.), Hubený, Pijáček, Dvořák, Daněk J., Aujeský (ČK), Hájek M. (Vach),Schuch A. (Zvejška), Schuch O.(Zvejška)

Branka: Schuch A.

SKD B – Skalice B 1:8 (1:3)

Hrazděra – Malach R., Štoudek,Hájek P., Štrof – Pokorný, Tenora (Vach), Alexa Zvejška), Kubásek – Sáňka J, Schuch O. (Ježek)

Branka: Kubásek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář