Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blansko B - SKD 0:1 (0:1)

 Poslední zápas podzimní sezóny nás zavedl na půdu posledního Blanska, které doma zatím nevyhrálo. Na naši žádost domácí utkání přeložili z bývalé Metry (kde se nám tradičně nedaří) na bývalé hřiště ČKD, které svými rozměry našim skvěle fyzicky připraveným hráčům více vyhovuje. Tato změna se ukázala pro vývoj utkání jako zásadní. Naši hráči od první minuty plnili taktické pokyny, ze zajištěné obrany vyrážet k rychlému  protiútoků. Na výbornou hru zálohy, navázal také útok, a když nás podržel gólman a obrana hrála bez chyb působila celá hra našeho týmu kompaktním dojmem.

Podzim jsme zakončili vítězstvím a ziskem 12 bodů, není to mnoho, ale více než 6 bodů před 14 dny. V jarní části musíme k lepšícímu se hernímu projevu přidat i nějaké ty body, abychom mohli pomýšlet na klidný střed tabulky. Šanci máme hned příští neděli, kdy zajíždíme k předehrávce jarní části do Letonic a soupeři máme co vracet.

Sobotní utkání svoji úrovní odpovídalo boji o poslední místo, žádná krása, ale boj o každý metr hřiště. Domácí si za celý zápas vypracovali 3 šance, jednou ohrozil naši branku i Rosťa. My jsme hrozili střelami ze střední vzdálenosti a z rohových kopů, když domácí svoje šance zahodili a naše střely ke gólu nevedly, zápas rozhodl náš rychlý protiútok z 26 minuty, kdy Vladík poslal do brejku Daňka M., který svoje sólo zakončil přesnou střelou k tyči.

Podloucký – Sáňka A., Aujeský, Pijáček, Hájek P. – Daněk J., Hájek M., Vladík, Sáňka J. (40 Kuběna, 88 Schuch) – Vach, Daněk M. (70 Hubený)

Počet diváků: 52 (Daglas fans 29)

Celkové hodnocení: Blansko 4  SKD 1

Držení míče: 40% ku 60%

Střely na bránu: 5 ku 7

Mimo: 5 ku 3

Rohy: 6 ku 5

Karty: 1 ku 2

 

CETKOVICE - SKD B  0:3 (0:3) Branky: Vach, Alexa, Zvejška

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

oběktiv

(znalec, 25. 11. 2013 19:23)

Dobrý den vážení příznivci Doubravické kopané,
s postupem času si hodnotím právě skončenoů první polovinu soutěže a musím říc že takle napsané hodnocení zápasu sem ještě nečetl,
jak někdo muže napsat že byli vaši borci na tom fyzicky dobře tak tomu nerozumí,vaši hráči jenom odkopávali míče a mohou jenom děkovat domácím že se jim nepodařil dát Gól,jinak by zápas možná probíhal jinak

Hodnocení

(Honza, 3. 11. 2013 13:28)

Dobrý den, zajímalo by mě, co to je za člověka, který hodnotí všechny zápasy doubravické kopané.. gratuluji klukům k vítězství v Blansku, ale nechápu, jak tento člověk může říct, že doubravičtí fotbalisté jsou skvěle fyzicky připravení.. myslím si, že je právě fyzická připravenost největší problém místních hráčů.

Re: Hodnocení

(Znalec, 3. 11. 2013 13:37)

no oni jsou opravdu skvěle fyzicky připravení

Re: Hodnocení

(byl jsem tam, 3. 11. 2013 17:24)

a za výhru vděčí Doubravice totální neschopnosti Blanska dát gól a tomu, že v podstatě z ničeho sami dokázali ten jeden gól vstřelit, jenom to nebylo z žádného brejku, ale po ztrítě míče domácích na půlící čáře a dvou kiksech se k míči dostal doubravický hráč a asi z 20 m "plíživou" střelou na vzdálenější tyč překonal domácího gólmana, který v tu chvíli celkem zbytečně vybíhal a míč mu prošel kolem stojné nohy, takže neměl šanci reagovat. S ohledem na zoufalý výkon domácích v koncovce si hosté odvezli asi celkem zaslouženě tři body, ale utkání z obou stran mělo úroveň tak okresního přeboru. Sledoval jsem to z tribuny s nadhledem a uveřejněný komentář o utkání popisuje buď něco jiného nebo jde o výplod ducha nikoliv zcela příčetného. Nicméně o fotabl na okrese by bylo nejlepší, kdyby se oba soupeři nakonec nějakým zázrakem udrželi. Reálné to ale asi moc není.

Re: Re: Hodnocení

(Znalec, 3. 11. 2013 17:34)

sice jsi tam byl ,ale vůbec tomu nerozumíš,tak se do toho nepleť popleto

Re: Re: Re: Hodnocení

(Fanda, 5. 11. 2013 16:27)

Delate machry hlavne ze jste predposledni kopyta....

Re: Re: Re: Re: Hodnocení

(fanynka, 5. 11. 2013 16:34)

a ty seš kolikátej, že se k tomu tak vyjadřuješ?

Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení

(sansnomF, 7. 11. 2013 21:41)

Nejsem vůbec příznivec Doubravice,komentáře k zápasům jsou hodnoceny z pohledu klubu a nemusejí být tudíž objektivní,ale je to pohled někoho,kdo si ve svém volném čase sedne a zadarmo něco napíše.proti tomu se mi jeví plivance všech,kteří si toho neváží,jako ubohý výsledek impotence.A říkám znova:nejde o to,jak hrají.Zajímalo by mě,jestli ti kritikové dokázali víc,než občurávat rohy.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hodnocení

(Znalec, 9. 11. 2013 7:48)

hele ty rozumbrado,ten kdo to tam píše tak to zcela jistě nepíše zadarmo,má za to spoustu prebend a že nejde o to jak hrají to snad nemyslíš vážně,na co jsou potom tabulky,snad proto aby se vědělo jak kdo hraje,tak ať koukaj hrát v horní polovině tabulky