Jdi na obsah Jdi na menu
 


LETONICE - SKD 1 : 1 (0:0)

 Sestava a hodnocení

Odvetné zápasy jsme zahájili na půdě nováčka v Letonicích a úvodem musím konstatovat, že jsme úplně zbytečně ztratili vyhraný zápas a hlavně 2 body, i tak je zisk 1 bodu do tabulky pravdy dobrým vykročením do jarních zápasů. Letonicím se doma nedaří,  před zápasem jsme dostali hlášku, že získali na střídavý start hráče z nedalekých Bučovic ( I.A třída). Při rozcvičování se informace potvrdila, po vzájemné konzultaci jsme se rozhodli zápas odehrát na zeleném pažitě a ne u zeleného stolu. Hráč Osma Osmanovič v sobotu pomohl vyhrát Bučovicím a v neděli nastoupil jako Pětka Pětkanovič za Letonice. Byl fotbalový, šel do koncovky, byl u všeho podstatného a domácím pomohl aspoň k bodu. Musím však znovu opakovat, ani Pětka, ani Šestka by domácím nepomohla, kdyby naši hráči nezklamali v rozhodujících okamžicích.

V prvním poločase na těžkém terénu se hrál kvalitní fotbal. Domácí se tlačili do útoku a vytvořili několik závarů před naším gólmanem, který vše ve spolupráci se zkušeným stopérem vyřešil. Naše největší (jediná) šance se zrodila v 15 min, kdy centr Trubáka nedokázal zakončit veterán Alexa, jeho prudká hlavička skončila těsně mimo.

Do druhé půle naskočil bombér Kuběna a prosadil se již ve 46 min, kdy dorazil hlavou do sítě nezištnou přihrávku výborně hrajícího kapitána Hájka M. V další jasné šanci byl v 65 min  Kuběna sražen ve vápně, bez povšimnutí hlavního i asistenta. Potom začal řádit střídající Zvejška, který ihned po nástupu na hřiště v 72 min se ocitl sám před prázdnou bránou, zvolil prudkou střelu, která jen těsně minula zívající zařízení. V 78 min se řítil sám na bránu, ale opět pálil mimo, a když velmi zkušený Vach svoje sólo z poloviny hřiště v 85 min zakončil slabou střelou do náruče brankáře  spěl zápas k remíze. Letonice se dočkali v 91 min, kdy na zadní tyč propadl míč k domácímu hráči a ten nedal našemu Čahónovi šanci. Ne že by domácí neměli šance, ale dostat takový gól v nastavení smůla, smůla, smůla. Na závěr zisk 13 bodů, 13 místo a hodně práce přes zimu. Tak to je poslední výplod ducha nikoliv zcela příčetného, člověka mdlého rozumu a za tučný honorář. Pa na jaře.

Podloucký – Sáňka A.,(65 Hubený), Hájek P., Pijáček, Sáňka J. – Daněk J., Hájek M., Vach, Trubák M. – Schuch (45 Kuběna), Alexa (70 Zvejška)

Branka: Kuběna   Asistence: Hájek M,

Počet diváků: 72 (opět velká skupina z Daglasu, díky za podporu po celou podzimní sezónu)

Držení míče: 50% ku 50%

Celkové hodnocení: Letonice 3  SKD 2

Střely na bránu: 5 ku 5

Mimo: 5 ku 4

Rohy: 4 ku 4

Karty: 0 ku 1

 

Skalice B – SKD B  2:3

Branky: schválně zkuste hádat: 2 střelci dali 3 branky a mají dohromady 97 let

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ajaj

(TomK, 12. 11. 2013 22:08)

Pěkně, skoro ubráněná výhra. Guči s Milhausem by zasloužili na holou :))))) Škoda, že sudímu šli hodinky napřed jen v první půli.