Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lipovec - SKD 2:0 (1:0)

 Sestava a hodnocení

K dalšímu derby utkání jsme zajížděli do Lipovce, kde se nám již tradičně nedaří. Domácí okupují první místo v tabulce, naši jaro začali ve výborné formě a tak jsme očekávali jen mírné podcenění ze strany domácích, kterého využijeme pro odvoz nějakých bodů. Lipovec však začal velmi soustředěně a svým výkonem zabránil jakýmkoliv spekulacím, které toto derby předcházelo. Naši se domácím vyrovnali a v některých částech utkání jsme je vlastní aktivní hrou dostávali pod tlak. Vyrovnaný zápas, kterému by slušela remíza rozhodli šťastnější domácí v 90 min. Naši hráči svým výkonem určitě své příznivce nezklamali, série končí, ale zdaleka není konec bojů o záchranu, které pokračují soubojem s Tišnovem.

V prvním poločase se hrál kvalitní  fotbal od vápna k vápnu s minimem gólových šancí. Našim se nedařilo udržet míč na útočné polovině, přetížená obrana však pracovala bezchybně, až na zaváhání ze 30 min, kdy jsme neodkopli míč ze šestnáctky. Domácí záložník prudce odcentroval před naši bránu, překonaného Čahouna zastoupil Hájek P., ale odvrátil míč hlavou z brankové čáry pouze na domácího hráče, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou bránu.

Druhý poločas jsme zahájili náporem, ve 48 min prudce centroval Daněk J., nabíhající Vladík 100% šanci nevyužil, míč ve skluzu trefil kolíky kopaček a ten skončil mimo bránu. O 2 min. později Pijáček vybojoval ve středu pole míč a sám se řítil na brankáře, jeho prudkou střelu však domácí brankář zlikvidoval. Škoda. Pokračovala hra z prvního poločasu, v poslední minutě, náš dlouhý aut do šestnáctky domácích, následoval brejk a úprava výsledku na konečných 2:0.

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Hájek P., Sáňka J. (levý bek) - Daněk J. (80 Veselý), Aujeský, Pijáček, Daněk M. (65 Schuch) - Vladík, Kuběna (45 Zvejška)

Počet diváků: 123

Celkové hodnocení: Lipovec 2     SKD 2

Držení míče: 50% ku 50%

Střely na bránu: 4 ku 4

Střely mimo bránu: 6 ku 6

Rohy: 7 ku 5

Karty: 2 ku 2

 

Kořenec B - SKD B  3:2 (1:0)   Branky: Musil R., Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář