Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podolí - SKD 1 : 0 (0:0)

 Sestava a hodnocení

V sobotu jsme odjížděli v dobré náladě k dalšímu utkání do Podolí. Domácí minulý rok bojovali o postup, dnes budou hrát s námi o sestup.

Utkání od začátku bylo dramatické a plné osobních soubojů. Obě mužstva hrála s obrovským nasazením na hranici svých možností, však se hrálo o předposlední místo. Domácí hráli fotbal plný krátkých přihrávek a rychlého přenášení hry, naši se jim vyrovnali a k bojovnosti přidali také fotbalovou chytrost, bylo se nač dívat a diváci i trenéři zářili spokojeností. Do první vážné šance se dostal náš Daněk J., který však zakončil nepřesně, běžela 9 min. Ve 14 min musel střídat Trubák, který hýřil nebývalou aktivitou, bohužel si obnovil svalové zranění. Nahradil ho 100% Hubený, který byl na hrotu v neustálém pohybu a zaměstnával celou obranu domácích. Po kombinační akci v 30 min nastřelil Vach tyčku, a když domácí zahodili své šance, odcházeli spokojení hráči obou mužstev do kabin za nerozhodnutého stavu.

Druhý poločas pokračoval boj ve strhujícím tempu, nebyl čas na odpočinek, útoky se střídaly na obou stranách. V 54 min se domácí prosadili a šli do vedení, naši borci zvýšili obrátky a hnali se za vyrovnáním, které přišlo v 75 min, kdy střelu Vladíka zastavila síť domácí branky, pomezní rozhodčí byl jiného názoru a gól neuznal, nevadí dáme další říkali si hráči a šlápli do toho na doraz. Bohužel i přes velkou snahu se nám vyrovnat nepodařilo a tak bitva na podolském hřišti skončila šťastnou výhrou domácích, naši však zaslouží obdiv za nasazení, bojovnost a neutuchající víru v lepší výsledek. Potom jsem se probudil.

 Možnost nápravy našeho výkonu v Podolí máme v neděli doma proti Řečkovicím, již od 14:30 hod.

Podloucký – Hájek P. (78 Sáňka A.), Aujeský, Císař, Pijáček – Daněk J., Vladík, Vach, Trubák (14 Hubený, 70 Schuch)- Daněk M., Hájek M.

Počet diváků: 54 (30 z Daglasu)

Celkové hodnocení: Podolí 4  SKD 4

Držení míče: 50 % ku 50%

Střely na bránu: 3 ku 8

Mimo: 6 ku 4

Rohy: 3 ku8

Karty: 1 ku 1

 

VODĚRADY – SKB B 0 : 2 (0:0)

Branky: Sáňka J., Vach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vole

(Bobyk, 23. 10. 2013 7:37)

Jedno moudré přísloví říká: až po honě se počítají zajíci!!! a pravdu měl pan Werich který říkal "na světě je to tak zavedené, že spousta hloupých si hraje na chytré!!!

Re: Vole

(Znalec, 23. 10. 2013 19:06)

nebudou se počítat zajíci,ale oblékat trika Sestup I.B 2014

Re: Re: Vole

(Vím kdo seš, 23. 10. 2013 23:25)

Drahý Znalče,už se nemůžu dočkat té chvilky až se veřejně vyhlásí tvá pravá identita a kdo ví?...třeba to bude na příštím domácím utkání.Dojdi se podívat na tu naši sestupovou štaci jak ty říkáš.Rádi tě mezi sebou přivítáme.PS: A vem si neopren voda ve Svitavě už je docela studená :)

Re: Re: Re: Vole

(Znalec, 24. 10. 2013 17:41)

která svině mě práskla

verdikt

(Znalec, 22. 10. 2013 18:29)

a je rozhodnuto