Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rájec-Jestřebí - SKD 4: 0 (3:0)

Sestava, hodnocení

Poslední mistrovský zápas jsme sehráli s Rájcem v sezóně 1991/1992 s výsledkem 2:2. Tento ročník Rájec postoupil do krajských soutěží, po dlouhých letech jsme se znovu utkali v derby zápase, který měl být oslavou fotbalu. Bohužel my jsme přispěli jen malou mírou. Krok s domácími jsme dokázali držet do 20 sekundy, kdy domácí šli do vedení. Jinak rozcvička ok, nástup a pozdravení diváků taky ok a potom od první minuty ko.

První tři střely mezi zařízení zajistili domácím pohodlné  vedení 3:0. První minuta, rozehrávka, dlouhý balón, nepozornost obránců včetně brankáře, laciný gól. Ve 13 min opět dlouhý míč, který obrana nedokázala odvrátit znamenal vedení již 2:0. Potom jsme přišli ke slovu my a předvedli 2 pěkné akce, v první nedokázal Trubák trefit přesně z voleje prudký centr a v 22 min naši nejpovedenější akci zakončil střelou nad bránu Kuběna (sám před brankářem). To bylo z naší strany vše a potom jsme již předváděli povedené kousky z HČJ např. zpracování míče, NAHRÁVKY na 5 a více metrů, auty atd. Soupeř toho dokázal využít a v 30 min po povedené akci zvyšoval Farník na 3:0, kdyby poločas vyhráli domácí 6:0 nikdo by se z přítomných 400 diváků nedivil.

Do druhé půlky jsme nastoupili se snahou výsledek korigovat, bohužel Rájec byl nad naše síly a protože sám se do útoku nehrnul zápas se dohrával v poklidném tempu. Tak jak zápas začal i skončil, poslední střelou domácí zvýšili na konečných 4:0. První derby nám nevyšlo, chyběl nám důraz, bojovnost, nasazení atd. S nadějí na zisk 3 bodů již vyhlížíme další derby s Lipovcem.

 

Podloucký – Císař, Hubený (45 Daněk M.), Hájek P., Pijáček – Daněk J., Hájek M., Aujeský (45 Zvejška), Trubák (80 Sáňka Jak.) – Vladík, Kuběna (70 Schuch)

 

Počet diváků: 400!!!!

Celkové hodnocení: Rájec 2  SKD 5

Držení míče: 63% ku 37%

Střely na bránu: 7 ku 2

Mimo: 12 ku 6

Rohy:10 ku 6

Karty: 0 ku 3

 

Hodnocení zápasu MKZ:

http://fotbalrajec.webnode.cz/news/pate-kolo-prineslo-pro-muze-opet-vsechny-body-/

 

 

Boskovice B – SKD B 7:1  Branka: Schuch 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SKD--Ole.

(Milhaus, 12. 9. 2013 8:40)

Rajec je za nami- a jak pise trener a kapitan-pred nami je dalsi nedele a domaci zapas s Lipovcem...3 body zustanou na Mlyniskach, ole!!!.... a k vyjadrenim pana (NE)Znalce... ostuda jedine Vase, pane...pane...pane, co mate skrin plnou kabatu.

Nechte maličkých

(Felix Sansnom, 10. 9. 2013 9:59)

Že se budete ve vyšší soutěži trápit,je logické,ale sezóna teprve začala.Nad hodnocení znalce a jemu podobných bych se povýšil,nechte ho,když mu to dělá dobře.Hodně zdaru.

Ostuda

(Kapitán, 9. 9. 2013 21:59)

Všichni jsme věřili, že Rájec potrápíme víc, bohužel to však bylo v neděli nad naše síly. Já bych to jako ostudu nebral, Rájec je prostě kvalitativně někde jinde a zaslouženě vévodí tabulce. Osobně za ostudu považuji spíš komentáře zamindrákovaného pána, který se schovává za přezdívku a v životě mu toho asi moc nevyšlo. Bodů je ještě ve hře hodně a my se o ně poperem!!!!

hodnocení

(Znalec, 9. 9. 2013 16:05)

ostuda jak má být

Re: hodnocení

(Znalec, 9. 9. 2013 16:07)

z ostudy plná skříň kabátů

Re: hodnocení

(Emča, 9. 9. 2013 16:15)

Jediná ostuda jste Vy rádoby Znalče, neumět se podepsat pravým jménem...