Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - BOHDALICE 2 : 2 (0:2)

Cesta k záchraně I.B třídy byla zahájena domácím utkáním se třetím mužstvem tabulky z Bohdalic. Přijel sebevědomý soupeř, který má pouze dvě porážky a ze soupeřových hřišť vozí pravidelně 3 body. Naši borci chtěli pokračovat v podzimní sérii 3 zápasů bez porážky a to se jim podařilo, když získali alespoň bod a prodloužili sérii, již na 4 utkání.

Obrana byla většinou na místě a míč do bezpečí odkopla, záloha jej rozehrávala a v útok jej dávala, až na jednu chybu při prvním gólu a krajní záložníci do příště musí vylepšit HČJ a útok síť také rozvlnil. Jak šlo utkání minutu po minutě.

Začátek patřil domácím a dvě nebezpečné střely Aujeského a Kuběny ohrozily hostujícího brankáře. Potom však převzali taktovku utkání hosté a dávali lekce z produktivity (2 střely za poločas = 2 branky). Běžela 14 min a průnik středem zakončil s přehledem hostující útočník a v 19 min to bylo již 2:0 pro hosty, když na přesnou střelu záložníka neměl Čahoun žádnou šanci reagovat. Naše poslední  šance v první půlce přišla v 36 min, kdy hlavičku Vladíka zázračně vyrazil gólman na rohový kop. Výsledek poločasu byl spravedlivý a diváci se obávali opakování výsledku z prvního vzájemného utkání, ne tak domácí hráči, kteří měli druhý poločas více ze hry a soupeře jasně přehráli.

Uspokojení hráči soupeře nastoupili do druhého poločasu s vědomím, že se nic nestane a zápas v pohodě dohrají a do zápasu se již nedostali. Rozhodla naše fyzička, bojovnost a také fotbalovost, žádné nakopávání, ale pohledné kombinační akce. Snížení přišlo v 62 min, kdy v jasné gólové šanci přišla kosa ve vápně na Hubeného, kapitán Hájek M. penaltu s přehledem proměnil. Vyrovnání zařídil dobře hrající Hubený, který hlavou usměrnil přesný centr Daňka J.

Závěrečné hodnocení:v sobotu se hrál Na mlýniskách kvalitní fotbal zásluhou obou týmů, remíza asi spravedlivá, ale pro nás je bod málo a proto musíme získat body z dvojutkání venku a začneme v sobotu ve Švábenicích.

Podloucký - Sáňka A., Vach, Hubený, Hájek P. - Daněk J., Aujeský (80 Alexa), Hájek M., Trubák - Kuběna (60 Sáňka J.), Vladík

Branky: Hájek M., Hubený      Asistence: Hubený, Daněk J.

Počet diváků: 84

Držení míče: 51% ku 49%

Celkové hodnocení:  SKD 2     Bohdalice 2

Střely na bránu: 6 ku 3

Střely mimo: 5 ku 3

Rohy: 6 ku 4

Karty: 1 ku 1

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

....

(znalec, 1. 4. 2014 17:07)

otresnyyy