Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - LETONICE 2 : 2 (0:0)

 Sestava, hodnocení

Nový ročník jsme zahájili o něco lépe než předchozí, kdy jsme doma prohráli s Lipůvkou. Včera jsme získali aspoň bod, ovšem v tabulce pravdy máme hned -2 body. Utkání nováčků krajské soutěže I.B třídy svoji úrovní zklamalo, hosté si přijeli pro bod a domácí marně dobývali branku mužstva z Letonic.

Od začátku se hrál opatrný fotbal, domácí se do první vážné akce dostali v 15 min, kdy po pěkném přenesení hry nastřelil Trubák břevno a následnou dorážku Kuběna nezvládl. V dalším průběhu jsme zahrávali dvě nadějné standartky, ovšem bez potřebné přesnosti. Ve 40 min měl velkou šanci Pijáček, kdy k němu propadl balón, Rosťa byl však tak překvapený, že před prázdnou brankou míč hlavou nezasáhl. V prvním poločase snad ještě stojí za zmínku pokus Císaře z 20 m, kterým vytvořil zatímní rekord ve výšce a délce odkopu (střely na bránu). Hosté se do žádné vážné šance nedostali.

Druhý poločas jsme zahájili náporem a podařilo se nám vstřelit branku, po rohovém kopu Trubáka a následném závaru před brankou se v 56 min dobře zorientoval Kuběna a zkušeně zavěsil. Před vstřelenou brankou byl v 54 min  velmi přísně vyloučený hostující obránce (následoval povedený přímý kop Hájka M., který brankář zneškodnil) a tím rozhodčí ovlivnil celé utkání, protože hosté se vypjali k dobrému výkonu a naši naopak přestali hrát. V 66 min zahrál rukou v šestnástce Pijáček a z penalty hosté vyrovnali. Po nevinné akci, kdy na konci byla malá domů stopéra Pavla, kterou vystihl útočník hostů to bylo v 75 min již 1:2 a mohlo být ještě hůř. Po rychlém protiútoku v 78 min střelu hostujícího útočníka zastavilo břevno, v 80 min nás podržel gólman., kdy rychlým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu vyrazil. Domácí hráči se však nevzdali a bojovali do posledních minut o srovnání skóre, po rohu Trubáka a hlavičce Vacha se nám podařilo aspoň vyrovnat, běžela 83 min.

Podloucký - Císař, Hájek P., Aujeský (80 Beránek), Pijáček - Daněk J., Hájek M., Vladík, Trubák M. - Kuběna(65 Schuch), Zvejška (45 Vach)

Branky: Kuběna, Vach   Asistence: Trubák2

Celkoné hodnocení: SKD 3   Letonice3

Držení míče: 60% ku 40%

Počet diváků: 92 (velmi slušná návštěva)

Střely na bránu:6 ku 7

Mimo: 6 ku 4

Rohy: 4 ku 3

Karty: 5ŽK - 2ŽK,1ČK

 

SKD B - Skalice B  3 : 0 (2:0)  

Branky: Schuch O., Sáňka J. s., Malach P.


VIDEOZÁZNAM

Celý zápas pokusně nahrán na GoPro Hero 3. Záběr sice široký leč nedostačující pro sledování hry na vzdálenější půli hřiště.
(při přehrávání nastavte 1080 HD)
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Přesnost fakt?

(Divák Mira, 12. 8. 2013 18:07)

Nebylo náhodou vyloučení ještě za stavu 0:0 v 54.min. a naši dali branku již proti deseti hráčům hostí?
I těch karet bylo více,jestli si dobře pamatuji asi 5žk u nás a hostům tři a čk?
Jinak je škoda těch neproměněných šancí z první půlky.Ale to se do příště snad zlepší.
Hoši do toho!!!

Re: Přesnost fakt?

(Znalec, 12. 8. 2013 18:35)

ano,bylo velmi překvapivé vyloučení potom se zahrával přímý kop z kterého se stal rohový kop a po menším závaru před brankou byl míč doražen do sítě,další nepřesnost byla v hodnocení malé domů,nebyla to malá domů,ale malá malá domů,ta byla vystřižena z učebnice jak se nemá zahrávat malá domů,tenhle okamžik byl myslím rozhodující,že domácí nemají plný bodový zisk

Re: Přesnost fakt?

(Ivoš, 13. 8. 2013 8:00)

Omlouvám se, již opraveno. Poslední 5 ŽK dostal Schuch u hostů máme 2 plus ČK. Poznámky jsou OK to jsem popletl při přepisování.

Re: Přesnost fakt?

(TomK, 13. 8. 2013 20:11)

Nepřesnosti si nyní můžete vyšťourat v záznamu celého zápasu. viz. pod článkem. ;)

Re: Re: Přesnost fakt?

(jerzy, 15. 8. 2013 17:07)

čus, video-slušnej počin. Ale stejně, radši se podívám naživo. Třeba až budou kluci v lepší formě;-)

Re: Re: Re: Přesnost fakt?

(Forma, 16. 8. 2013 7:18)

Kdy budeš ty ve formě? Čekáme na to od dob co jsi začal kopat

Re: Re: Re: Přesnost fakt?

(TomK, 16. 8. 2013 10:00)

Právěže jsem čekal trochu víc. Muselo by být víc kamer. Tak na to příště dlabu :)

fotbal?spíš kopaná

(obdivovatel, 13. 8. 2013 14:04)

a hurá zpátky do okresu :-)

Re: fotbal?spíš kopaná

(fanynka, 16. 8. 2013 8:12)

... tak jsme se zasmáli...