Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Lipovec 1 : 2 (1:0)

 Další domácí zápas se nám vůbec nepovedl a po porážce doma od Medlánek jsme také prohráli derby s Lipovcem. Propadli jsme stejně jako v Rájci, herně i výsledkově. První 4 utkání jsme hráli pohledný fotbal, dostávali se do šancí (chybělo jen přesné zakončení), bohužel poslední 2 utkání jsme si potřebné šance nedokázali vytvořit. Včera na některých hráčích bylo vidět, že se nedokázali vyrovnat s průběhem utkání v Rájci, nevěří si a výsledkem byl ustrašený až bojácný výkon. Přitom není čas ztrácet čas, co neuhrajeme na podzim, těžko budeme dohánět na jaře. Další šance na 3 body je v neděli v Tišnově, tak hurá na ně.

Utkání jsme začali velmi dobře, již v 5 min. po pěkné akci, kterou založil Vach míč putoval k Trubákovi, který našel přesnou přihrávkou Vladíka -  1:0. V další velké šanci se objevil Hájek M., ale neměl v 10 min přesnou mušku, jeho druhá obrovská šance po rohu v min 12 si také říkala o gól. Bohužel nic (to bylo z naší strany za celý zápas vše!!!!!), hosté se těžko zvedali, ale s naší pomocí jsme je dostali do hry a bylo jen otázkou času, kdy vyrovnají. Poločas jsme se štěstím ubránili a věřili jsme ve zlepšení ve druhé půlce.

Druhou půlku jsme však pokračovali v naší nepřesné a nedůrazné hře, soupeř si vypracoval řadu šancí. Vyrovnání přišlo z penalty, kdy náš obránce v 64 min podcenil kolmou přihrávku, zazmatkoval a zbytečně fauloval útočníka hostů. Do vedení šli hosté v 81 min po našem autu na útočné polovině a naší ztrátě míče přešli do rychlého brejku středem, který s přehledem zakončili.

Podloucký – Císař, Vach, Aujeský (80 Schuch), Hájek P. – Pijáček (70 Hubený), Hájek M., Vladík, Trubák  - Kuběna (60 Zvejška), Daněk M. (45 Daněk J.)

Branka: Vladík                                       Asistence: Trubák

Počet diváků: 92

Celkové hodnocení: SKD 4    Lipovec 2

Držení míče:  45% ku 55%

Střely na bránu: 3 ku 7

Mimo: 3 ku 4

Rohy: 6 ku 4

Žluté karty: 6 ku 2

SKD B – Kořenec B 11 : 1 (4:0)

Branky: Sáňka 3, Malach 2, Daněk J. 2, Schuch 2, Musil a Alexa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Težky Zápas

(Karel Šlus, 19. 9. 2013 15:40)

Zdravím panové zápas jsem videl a mohu vám řici že proti Lipovci se vyhráva težko.....

Znalec

(sestup 2, 17. 9. 2013 18:32)

Vyhraje se ještě někdy? Vypadá to,že jsou všichni kvalitativně úplně někde jinde.

Re: Znalec

(fanda, 18. 9. 2013 0:01)

Co je ti po tom ? Kde jsou tvoje kvality ? Už ti řekla tvoje máma, že jsi k úplně ničemu ? Že nic neumíš ? Že jsi parazit ??!
Cože ? Že ti to říká pořád ? Tak to divím, že sis ještě nehodil mašli. Udělej společnosti službu a přestaň nám zbytečně ubírat kyslík.

Re: Re: Znalec

(Znalec, 18. 9. 2013 16:50)

Zoufalé výkony plodí zoufalé fandy.

Re: Re: Re: Znalec

(fanda, 18. 9. 2013 19:59)

...čili za to může tvůj táta. Chudáčku zneužívanej.

"ustrašený až bojácný výkon"

(jerzy, 18. 9. 2013 9:46)

Hm, zdá se, že si na shlédnutí zápasu v I.B ještě radši počkám, doufám však, že ne dlouho. Nevím jak moc komentátor přehání či naopak (jako loni), ale výkony viz. citovaný nadpis mi bohatě stačí od sešívanejch kluků v televizi. Zas tak špatní určitě nejste. Odvahu a Daglas dotoho;-)

sestup

(Znalec 2, 17. 9. 2013 9:38)

Borci pokud nezačnete každej sám u sebe !!!!! a budete čekat na to , že to za vás někdo vyhraje tak hurá zpět do OP.
Zatím na to máte našlápnutý