Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Medlánky 0 : 1 (0:1)

 Sestava, hodnocení:

Něco pro pamětníky: 1999/2000 SKD – Medlánky 1:1 ( Tenora nechytatelný trestňák), Medlánky – SKD 2:1 (Sáňka), 2000/2001 SKD – Medlánky 2:2 (Malach, Sáňka) a poslední historické utkání 3.6.2001 Medlánky – SKD 3:2 (Malach, Sáňka), bilance nic moc, kterou potvrdil i poslední včerejší duel.

Po hodech bývá půst, natěšení diváci i hráči si přáli další domácí vítězství a vstřelené branky, bohužel padla jediná a to do naší sítě. Hosté nám ukázali jak se hraje o body venku, nikam nespěchat, sem tam zaútočit, mít obrovské štěstí a to na nás úplně stačilo.

První poločas zahájila obě mužstva velmi opatrně, což překvapilo hlavně u domácích. Hrál se fotbal bez šancí až do 29 min, kdy se uvolnil na levé straně záložník hostů, střelou z 25 metrů překonal našeho gólmana v cestě míče do brány stála tyčka, odražený míč však vrátil do prázdné brány nikým nehlídaný hostující útočník. Na naší straně pouze jedna obrovská šance, kdy v 35 min nedokázal Trubák zkrotit neposedný míč a sám před bránou přestřelil. Série naších rohů a centrů k úspěchu nevedla a tak poločas skončil 0:1.

Druhý poločas jsme zahájili velmi aktivně, hlavně střídající Daněk M. hýřil aktivitou. Šance, které jsme zahodili v prvních 10 minutách se jen tak nevidí. Vladík, Trubák, Daněk M. nedokázali trefit bránu z několika metrů, největší šanci ovšem spálil Daněk J., který z brankové čáry střílel hlavou nad. Po slibném začátku upadla hra do průměru a zkušení hosté výhru ubránili. Příští týden nás čeká vedoucí Rájec, snad se nám zápas vydaří jako proti tehdy vedoucím Švábenicím. ( Body z venku by to chtělo, v tabulce pravdy - 5 bodů!!)

 

Podloucký – Císař, Hájek P., Hubený, Pijáček – Daněk J., Hájek M., Aujeský (75 Zvejška), Trubák – Schuch (45 Daněk M.) Vladík

 

Hodnocení: SKD 3  Medlánky 3

Počet diváků: 89

Držení míče: 48% ku 52%

Střely na bránu: 11 ku 7

Mimo: 7 ku 9

Rohy: 8 ku 3

Bez karet

 

 

SKD B – Lipůvka B  3 : 4    Branky: Alexa, Schuch a Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(kokos, 6. 9. 2013 12:23)

To byl zase valec jako prase a zase bez golu...Budicek kluci :-D

Re: ???

(Pajasx, 6. 9. 2013 22:40)

no ze ty žižalo co chotva chodiš budeš najednou pruduit !!!!!