Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Řečkovice 5 : 2 (2:0)

 Sestava a hodnocení

Poslední domácí zápas se nám vydařil jak herně tak i výsledkově. Přijel nováček, který své body získává hlavně doma, venku se mu již tak nedaří a z 6 utkání měl jen jedno vítězství. Tato statistika se po utkání nezměnila a hosté si připsali 5 porážku venku. Našim se konečně dařilo proměňovat gólové situace, a když se nám podařilo ubránit gólové hráče hostů: Pištěka a Šafáře, přišlo zasloužené vítězství a povzbuzení do posledních dvou kol.

První poločas začal naším tradičním náporem, který ukončila v 6 min parádní akce Daňků, Honza nahrával a Martin tvrdou střelou prostřelil brankáře. V 37 min to bylo již 2:0, když Vladík s přehledem zakončil přesný pas od Hájka P. V 45 min měli hosté jedinou, avšak 100% šanci, útočník z brankové čáry však hlavičkoval mimo.

Druhý poločas začali lépe hosté a v 50 min nás podržel gólman, který odvážným skokem zabránil ve skórování z bezprostřední blízkosti. Potom už to byl domácí koncert: V 56 min Daněk J. posadil přesný roh na hlavu Milhause, který se v těchto situacích nemýlí – 3:0. V 62 min hosté využili malého zaváhání a snížili na 3:1. Naše odpověď přišla v 74 min, kdy střídající Kuběna prodloužil na Vladíka a Honza vstřelil svoji 2 branku. Hosté znovu snížili v 76 min na 4:2, ale více naše obrana nepovolila. Třešnička na dortu přišla v 87 min, kdy Kuběna využil přesnou přihrávku od Vladíka a stanovil konečné skóre na 5:2.

Podloucký – Hájek P., Aujeský, Císař, Hubený (45 Sáňka J) – Daněk J (80 Sáňka A), Hájek M., Vladík, Pijáček – Daněk M., (70 Kuběna), Vach (65 Schuch)

Střelci: Vladík2, Daněk M., Vach, Kuběna   Asistence: Daněk J.2, Hájek P., Kuběna a Vladík

Počet diváků: 62

Celkové hodnocení: SKD 1  Řečkovice 3

Držení míče: 58% ku 42%

Střely na bránu: 6 ku 8

Mimo: 6 ku 4

Rohy: 7 ku 4

Karty: 1 ku 1

 

SKD B – Lažánky  4:1 (2:0)

Branky: Sáňka J 2, Zvejška a Vach

 

 

Minirozhovor:

Komentátor: Pavle pro tebe to byl určitě těžký zápas, včera se ti narodila Adélka

Pavel H.: No tak určitě

K.: Jak probíhala příprava

P.H.: Ráno v sobotu brigáda na hřišti, v 9:00 odvoz přítelkyně do nemocnice. Odpoledne jsem v klidu nalajnoval, po B jsem kamarádům pomohl vypít bečku (malou) v 19:00 se narodila Adélka a potom jsem se již na hodinky nedíval

K.: A co tvé ranní pravidelné rozcvičení v den zápasu

P.H.: Poprvé jsem musel vynechat a jel za malou do porodnice. Výkon však byl stejně špatný jako dycky tak budu v dopoledním rozcvičení pokračovat

K.: A závěrem

P.H.: Vítězství věnuji Adélce, chci poděkovat spoluhráčům, že mě dokázali podržet a trenérovi že mi pořád ještě staví.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

(TomK, 3. 11. 2013 17:18)

"Soupeř nás porazil nikoliv fotbalovostí, ale nasazením a vůlí po vítězství."
http://www.reckovice-fotbal.cz/index.php?pg=353

ojedinělá výhra

(Znalec, 29. 10. 2013 17:26)

co dodat,vyjímečně se nestřílelo slepými

sláva

(jerzy, 29. 10. 2013 9:51)

Snad se nebude vyhrávat jen potom, co se někomu narodí potomek. K obojímu gratuluji.
P.S. ten trenér to má kolikrát asi dost těžký!;-)