Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Rousínov B 2 : 3 (1:1)

 Sestava a hodnocení

K dalšímu mistrovskému utkání přijelo kombinované mužstvo Rousínova složené z hráčů A i B a předvedlo docela sympatický výkon. Naši borci také nehráli špatně a tak diváci byli svědky napínavého a pohledného utkání krajské soutěže. Dokázali jsme navázat na druhý poločas minulého utkání, soupeře jsme jasně přehrávali, statistika hovoří jasně pro nás, ale bohužel pouze statistika. V průběhu utkání srdce fanoušků radostně tlouklo a na konci se málem zastavilo po „ukázkové spolupráci“ dvou nejzkušenějších hráčů, která nás připravila alespoň o ten zasloužený bod. Na podzim zbývá 6 utkání, ve hře je 18 bodů, o které se určitě popereme, další šanci máme již v neděli v Čebíně.

Začátek utkání jsme hráli převážně na polovině hostů, výsledkem byla akce ze 12 min, kdy centr Hájka M. prodloužil hlavou zkušeně Kuběna a brankář neměl šanci. Další akce se nám nepodařily dotáhnout do koncovky a tak nás soupeř potrestal po rohovém kopu, kdy nikým nehlídaný útočník v klidu zakončil (25 min).

Do vedení jsme šli ve 47 min, kdy na rohový kop Trubáka M. naskočil báječně Císař a prudkou hlavičkou skóroval. Poslední naše radost, další šance bez využití: tyčka Daňka J., břevno Hájka M., střely Vladíka i Aujeského nic. A soupeř trestal, v 75 min po levé straně rychlý útok, centr a gól. Zápas spěl k remíze, když přišlo naše vhazování, špatný odhad míče, útočník hostů dokonale využil zaváhání našeho obrrrránce a sólo zakončil (90 min). Pak rozhodčí konec píská ……………

Podloucký – Hájek P., Vach, Císař, Hubený (45 Trubák M.) – Daněk J., Hájek M., Vladík, Pijáček – Kuběna (80 Schuch), Daněk M. (65 Aujeský)

Branky: Kuběna, Císař          Asistence: Hájek M., Trubák

Počet diváků: 66

Celkové hodnocení: SKD 3   Rousínov 3

Držení míče: 52% ku 48%

Střely na bránu: 18 ku 8

Mimo: 12 ku 2

Rohy: 12 ku 3

Karty: 0

 

SKD B – Vilémovice B 5 : 5 (3:2)    Branky: Vach2, Musil, Sáňka, Tenora

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(Znalec, 3. 10. 2013 16:40)

je to od prohry k prohře,jiné to už asi nebude