Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - SVRATKA Brno 1 : 1 (1:1)

 Sestava, hodnocení

K dalšímu domácímu utkání přijelo ambiciózní mužstvo z Brna, které má ve svém kádru dva střelce z elitní pětky (14 goalů, my celkem 12). Výkon hostů však nebyl optimální a můžeme říci, že zatím nejslabší z dosavadních našich soupeřů, bohužel ani v tomto utkání jsme nedokázali bodovat naplno a zisk jednoho bodu je proklatě málo (je to ještě smůla nebo…………. ).Těší pouze pokračující série dvou zápasů bez porážky a zlepšený herní projev před dalším zápasem, kdy v Podolí nastoupíme k souboji  o předposlední  místo v tabulce.

První poločas jsme zahájili očekávaným náporem a hnali se za vítězstvím. Naši snahu o zisk 3 bodů jsme si sami zkomplikovali vlastní nepozorností, kdy v 17 min u autové čáry se nechal lehce obejít náš levý záložník a střílený centr si srazil do vlastní sítě zkušený obránce Vach. Pokračovali jsme však stále v útočné hře a zaslouženě vyrovnali,  ve 20 min si naběhl na prodloužený balón od Vladíka Daněk J a křižnou střelou po zemi na zadní tyč nedal brankáři žádnou šanci a tím jak se ukázalo stanovil konečné skóre zápasu.

Druhý poločas pokračovala hra na jednu branku, bohužel bez přesného zakončení. Šance Daňka J., Daňka M., Vladíka, Aujeského, Hubeného, Sáňky J. byly téměř 100%, ale ve výsledku nic, stále na ukazateli skóre svítila 1. Naopak soupeř z jediného protiútoku dokázal trefit břevno, ale to bylo z jeho strany za druhý poločas vše.

Podloucký – Hájek P. (85 Sáňka A.), Vach, Císař, Pijáček – Daněk J., Hájek M., Aujeský ( 65 Sáňka J.), Trubák – Vladík, Daněk M. (61 Hubený)

Počet diváků: 87

Branka: Daněk J.    Asistence: Vladík

Celkové hodnocení:  SKD 3   Svratka 4

Držení Míče: 65% ku 35%

Střely na bránu: 10 ku 2

Střely mimo: 7 ku 4

Rohy: 12 ku 7

Karty: 1 ku 1

 

 

SKD B – Svitávka B 4 : 1 (1:0) 

Branky: Alexa2, Musil Š., Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jen jeden bod

(Znalec, 16. 10. 2013 10:53)

A je to tu opět,obecní reprezentanti nezklamali,jejich velmi slabá hra s mnoha nepřesnostmi a až komickou koncovkou může vést místo k plnému bodovému zisku jen k pouhému bodu a jedné vstřelené brance,což je v domácím prostředí žalostně málo,z celého zápasu stojí za zmínku jen frajeřina v podobě nového zábradlí kolem části hřiště,která však góly střílet nebude.

Re: jen jeden bod

(Fanouš, 16. 10. 2013 12:20)

A je to tu opět. Obecní šašek známý jako Znalec si zašel na fotbal a když uviděl krásné nové zábradlí, nadělal si do kalhot obrovskou nálož a musel se odplazit do houští za tribunu. Neustále obechcávám fanoušky, kteří narozdíl od něj fotbalu rozumí, se následně raději odplazil korytem Nešůrky do Svitavy, čímž vyhubil rybářské revíry Svitava 3 a 4. Ucítíte-li odporný smrad v obci Doubravice n Sv., vězte, že se nejedná o drůbežárnu ani pštrosárnu, ale to Znalec je někde na blízku.

Re: Re: jen jeden bod

(Znalec, 17. 10. 2013 11:19)

Fanoušci umí tak akorát fandit,ale fotbalu rozumí mizerně,vždyť stará fotbalová pravda říká,že když nerozumíš fotbalu tak začni fandit.

Re: Re: Re: jen jeden bod

(Fanouš, 18. 10. 2013 1:01)

Anebo taky "když nerozumíš vůbec ničemu, staň se znalcem" :DDD

Re: Re: Re: Re: jen jeden bod

(Znalec, 18. 10. 2013 8:43)

naprosto překvapivá odpověď

Re: Re: Re: Re: Re: jen jeden bod

(Fanouš, 18. 10. 2013 13:33)

Zato ty nepřekvapíš nikdy