Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Tišnov 3:1 (1:1)

 Sestava a hodnocení

K dalšímu utkání přijelo mužstvo ze středu tabulky, které boduje hlavně doma, venku je poloviční a tak při naší jarní formě se očekávalo jasné vítězství domácích borců. Také výsledky ostatních sobotních zápasů nám nahrály a určily jasnou taktiku, získat 3 body a vzdálit se z pásma sestupu. Začátek utkání jsme však dokonale prospali a fotbalová lehkost minulých utkání byla pryč. Tišnov nás dostal pod velký tlak, z kterého jsme se postupně dostávali a od 30 min 1. poločasu jsme již řídili vývoj utkání. Ve druhém poločase jsme zlepšeným výkonem celého mužstva otočili skóre ve svůj prospěch a utkání za nadšeného povzbuzování přítomných diváků dovedli do vítězného konce.

 

Utkání začali hosté pěkně z vostra, již v 1. min se řítil útočník na našeho gólmana, Čahoun skvěle zachránil. Ve 3. min střela z blízka těsně vedle, přišla 4. min trma vrma, faul a penalta, s kterou kapitán hostů neměl problém. Další šance hostů se rodily po našich chybách a jen zásluhou brankáře a nepřesnosti byl stav stále 0:1. Na nohy nás postavila standartní situace z 27 min., kdy na přesný roh Pijáčka si naběhl Vladík a hlavou zavěsil. V 35. min znovu po rohu závar před bránou hostů, který obrana odvracela s velkými obtížemi. Ve 40 min skončil míč na břevně hostující svatyně a hosty od další branky zachránil poločasový hvizd rozhodčího.

 

Druhý poločas hrálo jen jedno mužstvo a bylo otázkou času, kdy se prosadíme i střelecky. Na 2:1 zvyšoval v 59. min po pěkné akci Daněk J., který zkušeně sám před brankářem nezaváhal. Další šanci zlikvidoval hostující brankář Martinovi K. jen za cenu faulu, který měl být ohodnocen minimálně červenou kartou, rozhodčí vytáhl žlutou. O chvíli později přehlédl jasnou ruku ve vápně, a když se neujaly ani další šance, rozhodl v 77. min po rohovém kopu hlavou, nejmenší hráč na hřišti Schuch O. Roh zahrával Daněk M. Do konce utkání se skóre již neměnilo a tak důležité body zůstaly doma.

 

Podloucký – Sáňka A. (45 Daněk M.), Hubený, Hájek P., Sáňka J. – Daněk J., Aujeský (78 Ondráček), Vach, Pijáček (83 Zvejška) – Kuběna (65 Schuch), Vladík

 

Branky: Vladík, Daněk J., Schuch                             Nahrávky: Pijáček, Hubený a Daněk M.

Počet diváků: 125

Celkové hodnocení: SKD 1  Tišnov 3

Držení míče: 58% ku 42%

Střely na bránu: 6 ku 5

Mimo: 10 ku 3

Rohové kopy: 5 ku 3

Karty: 2 ku 2

 

SKD B – Vavřinec B 3 : 1  (3:1)   Branky: Zvejška, Sáňka J., Tenora D.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poznámka

(Felix, 10. 5. 2014 9:48)

Tak nevím,myslím,že by měla zapracovat zdravá a rozumná cenzura a některé plivance mazat.

Re: Poznámka

(Laik, 11. 5. 2014 0:32)

Naprostý souhlas Felixem. To co zde předvedli tento týden Ultras, Nefanoušeknefanoouška a Pajasx(9.5) , to nepatří do elementárně slušné diskuse o fotbale. Je to můj názor za kterým stojím, někdo ho může napadnout další ignorovat, ale web SKD by měl být jen a jen o fotbale. Na nějaké urážky, sprostoty či oplzlosti by se zde nemělo najít místo. Tohle je ovšem na správci stránek, jak se tento web bude posouvat kupředu, či dozadu. Na závěr, škoda těsné prohry v Rousínově, tipoval jsem plichtu. Snad se zachráníte! Fotbalu a pivku zdar! Laik.

Re: Re: Poznámka

(Adminx, 12. 5. 2014 16:16)

Souhlas, zatím budu mazat jen to, co bude obsahovat sprostá slova. Pokud bude přibývat urážek a tvořit se tzv. flame (zejména anonymních trotlů), tak i to. Je to běžné na každém slušném fóru. Nicméně jsme i rádi, že náš fotbal budí emoce, kde jinde by se mohl soupeř-fanda vynaříkat, když jiné weby téměř nefungují :)
Jinak adminů je více, není tu jeden uzurpátor ;)
TomK

Počet diváků

(Laik, 6. 5. 2014 22:17)

Znovu změnMGa v počtu diváků. Včera jich bylo tuším 87, dnes čtu 125. Kolik bude zítra, pozítří atd. Postavte u vchodu turnikety a bude hned jasno. Snad to ten nával zvládnou.

Re: Počet diváků

(Pajasx, 7. 5. 2014 22:57)

AspoŇ někdo někam něco píše a někdo to čte. u ostatnich Teamů nula. díky Laiku "O" že to sleduješ, diváků bylo podle turniketu 148, tohle byla pouze kontrola tvé pozornosti.

Re: Re: Počet diváků

(Nefanoušek,, 8. 5. 2014 11:11)

Doufám že spadnete do okresu frajírci.Tam mužete machrovat stím vaším antifotbalem..

Antifotbal

(Laik, 8. 5. 2014 14:37)

Nejsem žádný SKD fans, ale musím upozornit pana nefanouška, že oni jsou v jarní tabulce 4 (slovy čtvrtí). Co potom za fotbal hraje těch deset zbývajících teamů?

Re: Re: Re: Počet diváků

(Pajasx, 9. 5. 2014 22:59)

Takovejch NUL jak seš ty běha po republice stovky LAMKO a bejt tebou tak si užívam chvile vzrušení - asi poslední xD