Jdi na obsah Jdi na menu
 


BOSKOVICE B - SKD 2 : 3 (1:2)

 Sestava, hodnocení

 

Domácím jsme oplatili porážku z podzimu, navíc po výkonu, který nadchl přítomné fans z Daglasu i domácí příznivce.

Na domácí jsme vletěli od první minuty a přetížená obrana dělala jednu chybu za druhou. Do 5 minuty jsme si vypracovali 3 jasné gólové šance (zatím bez gólového efektu). V dalším průběhu jsme kontrolovali hru a opět zahazovali šance, např. Vladík po centru Císaře špatně zpracoval míč a nestačil zakončit. Dočkali jsme se po nepřímém kopu Hubeného, který obránce domácích zkušeně hlavou zavěsil pod břevno.Po další krásné akci zakončoval po přesné nahrávce Kuběny Vladík, který z 20 metrů vymetl šibenici. Domácí snižovali z náhodné akce těsně před poločasem.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu do 53 minuty, kdy se rozhodl rozhodčí také promluvit do vývoje zápasu a se zpožděním pískl penaltu po běžném souboji obránce s útočníkem. Naši hráči po zkušenostech z Vysočan byli připraveni, ale bohužel dva se neudrželi a za kritiku rozhodčího šli do sprch. Soupěř z penalty vyrovnal, tím však vyburcoval zbylé bojovníky k velkému výkonu.I v devíti jsme útočili a vypracovali si řadu šancí: Daněk J., Schuch, Vladík, Kuběna. V 66 minutě se nám podařila standartní situace, kdy na milimetrově zahraný nepřímý kop Hájka si naběhl Veselý a překonal domácího brankáře. Tím dostali domácí dokonalé KO, z kterého se již neprobrali.Zbytek zápasu našich 9 hráčů v pohodě dohrálo.

 

Úkol týdne byl překročen, v tabulce pravdy + 2 body!!!

 

Podloucký 1 – Císař 5, Beránek 1, Hubený 1, Hájek 1, - Daněk J. 1, Ajuský 2 (40 Sáňka A. 1), Vach 5, Veselý 1 – Kuběna 1 (65 Schuch , 85 Malach ), Vladík 1

 

Branky: Hubený, Vladík, Veselý Asistence: Vladík, Kuběna, Hájek

Celkové hodnocení: Boskovice 5 SKD 1

Držení míče: 35% ku 65%

Počet diváků: 52 (většína našich)

Střely na branku: 3 ku 6

Střely mimo branku: 6 ku 7

Rohy: 6 ku 5

Karty: 1ČK (85 min) ku 2 ŽK, 2ČK

 

 

SKD B – Kořenec B 5 : 2 Branky: Sáňka J.4, Schuch

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.

(., 13. 6. 2012 14:18)

Kdo pískal?

černá a bílá

(jerzy, 12. 6. 2012 11:30)

No vida, zdá se, že se hráči konečně trefili do stylu psaní hodnocení;-). Škoda, že sem neviděl tento zápas místo podzimního v drnovicích! No a ještěže je kádr nejen kvalitní, ale i široký, jak sme se dověděli minule:-)

trenink

(zekon, 12. 6. 2012 5:27)

trenink je uz v 17 hod.