Jdi na obsah Jdi na menu
 


JEDOVNICE - SKD 0 : 0

 Sestava, hodnocení

 

V neděli jsme odehráli kvalitní utkání v Jedovnicích, na půdě, kde se nám dlouhodobě daří, jak výsledkově tak herně. Oba soupeři měli problémy se sestavou z důvodu zranění klíčových hráčů. Široký kádr (hrají zde B mužstva) však ztráty 100% nahradil.

První poločas začali lépe domácí, ale naši hrozili z rychlých protútoků. První šanci po úniku nedotáhl do koncovky Sáňka (z kóta) – nic nového. Další -centr z pravé strany našel nekrytého Vladíka, který hlavou nebezpečně zakončoval, do třetice samostatný únik Kuběny, bez přesného zakončení. Velmi nebezpečné byly také úniky Daňka J. po pravé straně, víc odvahy a mohl vstřelit i branku. Domácí byli nebezpeční hlavně ze standartních situací, kdy vše s přehledem řešil náš golman Čahoun, výborným zákrokem nás podržel před koncem poločasu (odvážný skok pod nohy útočícího hráče).

Druhý poločas jsme začali lépe kombinačně a naše akce volaly po gólu, bohužel nic. První - Malach utekl po pravém křídle hledal Vladíka, ale nenašel. Dalekonosné střely Vacha, Vladíka, zblízka dorážka Malacha a následné zakončení hlavou, nádherné vysunutí Kuběny, bohužel si nerozuměli Malach s Vladíkem. To byly naše asi největší šance. Ovšem soupeř taky nezahálel a tak se hrál oboustranně útočný fotbal. Nejlepší akci zápasu předvedl Čahoun, když vyrazil prudkou střelu do břevna a následnou dorážku efektně kryl.

Úkol na tento týden – v tabulce pravdy po neděli 0 bodů (nebo +2)

 

Podloucký 1 – Sáňka A. 3 (70 Zvejška), Beránek 3,Veselý 2, Hájek 2 – Daněk J. 2, Vach 2, Císař 3, Sáňka J. 3 (45 Malach 3) – Kuběna 2 (80 Hubený), Vladík 2

 

Počet diváků: 64

Celkové hodnocení: Jedovnice 2 SKD 2

Držení míče: 51% ku 49%

Střely na bránu: 4 ku 6

Střely mimo: 6 ku 3

Rohové kopy: 7 ku 8

Karty: 0 ku 3

 

 

CETKOVICE – SKD B 6 : 2 (2:0) Branky: kdo asi?

 

Lipůvka – SKD žáci 9 : 0 (5 : 0)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

široký kádr

(jerzy k., 6. 6. 2012 10:38)

podle sestavy teda z béčka zrovna tentokrát nikdo nehrál;-)