Jdi na obsah Jdi na menu
 


LETOVICE - SKD 0 : 0

 Sestava, hodnocení

Letovice bojují o záchranu OP a tak se čekal bojovný zápas s množstvím osobních soubojů. Tento předpoklad nevyšel, zápas jsme měli pod kontrolou a nakonec nás musí mrzet zbytečná remíza a ztráta 2 bodů. Potěší snad jen zisk jednoho bodu do tabulky pravdy a hlavně utkání bez inkasované branky. 

Začátek zápasu nám vyšel nad očekávání a domácí jsme na 15 minut nepustili z vlastní poloviny, potom jsme trochu polevili, ale konec poločasu opět patřil Daglasu. Šance Ondráčka, Daňka J. a Vladíka byly gólové, škoda nervozity v koncovce a mohli jsme poločas vyhrát minimálně o branku.

Do druhé půle nastoupil do útoku Kuběna M., na zálohu běhavý Emil, vlastně Michal Trubák a soupeř odvracel naše lavinovité útoky jen za cenu faulů a bezradných odkopů. Bohužel po zraněný Trubáka jsme polevili a na hráčích byla znát spokojenost s remízou. Za zmínku stojí 100% šance Kuběny M., další šance Ondráčka i Trubáka a také dobrý výkon našeho Čahouna, který jistě pochytal všechny centrované míče do pokutového území.

V daším zápase budeme hostit nebezpečné mužstvo z Rudice. Hraje se v neděli 15.4.2012 od 16 hod.

Podloucký1 - Císař (Jaro, Jaro2), Beránek 2, Hubený 2, Hájek 2 - Daněk J 2., Ondráček 3, Aujeský 2 (45 Trubák 75 Sáňka A.) Janák 2, Daněk M 3. (45 Kuběna 2) - Vladík 3

Díváci: 58

Hodnocení: Letovice 4   SKD2

Držení míče: 40% ku 60%

Střely na bránu: 1 ku 3

Střely mimo bránu: 4 ku 7

Rohy:3 ku 8

Karty: 2 ku 0

 

 

Voděrady - SKD B 2 : 0  (2 : 0)

SKD žáci - Lipovec 1 : 6  Koudelka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář