Jdi na obsah Jdi na menu
 


OLEŠNICE - SKD 1 : 0 (0:0)

 Sestava a hodnocení

Olešnice na jaře neprohrála a také my hrajeme zatím dobře, proto se čekala napínavá bitva o třetí místo OP. Celkově se hrál dobrý fotbal z obou stran a bylo to jen o tom, kdo dá první branku, která rozhodne o celkovém vítězi. Stejně jako u nás, byl šťastnější soupeř a v závěru rozhodl o zisku 3 bodů.

První poločas jsme začali velmi dobře a vytvořili si několik slibných šancí. Střela Daňka J. byla nepřesná, Ondráček nedokázal zkrotit míč v pokutovém území a průnik Kuběny skončil také neúspěšně. Největší šancí byl rychlý protiútok, který vedl Daněk J.středem, nabíhali mu Kuběna a Aujeský. Bohužel Honza nahrál do běhu Michalovi, který i přes zařazenou 5 míč nestihl na hrací ploše. Na druhé straně se rozchytal náhradní gólman Hubený, který vyřešil dvě nebezpečné situace před naší brankou.

Ve druhém poločase pokračoval kvalitní fotbal s řadou šancí (hlavně našich borců), největší měl Josef z Kóta, který v samostatném úniku, i přes svoji velkou snahu, v koncovce zklamal.Vše rozhodla 81. minuta, kdy míč prošel naším pokutovým územím k volnému protihráči a ten křižnou střelou prostřelil našeho gólmana. V poslední minutě jsme kopali roh, v pokutovém území byli všichni naši i s brankářem, dokázali jsme opakovaně vystřelit, obrana vše zablokovala a to byla poslední akce zápasu.

 

Hubený 2 – Císař 2, Vach 2, Veselý 2, Sáňka A. 2 - Daněk J. 2, Aujeský 2, Vladík 2, Sáňka J. 2 – Kuběna 2, Ondráček 2(70 min. Schuch) nikdo vyloženě nezklamal, ale také nevynikl.

 

Počet diváků: 84

Celkové hodnocení: Olešnice 2 SKD 2

Držení míče: 51% ku 49%

Střely na bránu: 6 ku 4

Střely mimo: 5 ku 4

Rohy: 5 ku 3

Karty - ŽK: 0 ku 3

Fauly: 8 ku 18

Ofside: 4 ku 6

Autové vhazování: 44 ku 50

 

 

LOMNICE – SKD B 2 : 3

Branky: Sáňka Jak. a J., Štrof

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář