Jdi na obsah Jdi na menu
 


OLOMUČANY - SKD 2 : 1 (2 : 0)

 Sestava a hodnocení

V krátké historii našich zápasů OP, nás domácí poprvé doma porazili a získali tři body. První poločas se hrál fotbal dobré okresní úrovně, hlavně z naší strany, kdy jsme soupeře v poli jasně přehrávali. Bohužel, domácí byli velmi produktivní a ze dvou střel vsítili dvě laciné branky. Naše akce na polovině domácích byly velmi nebezpečné, ale v koncovce nám scházelo trochu štěstí a tak místo vedení 4 : 2 jsme poločas prohráli 2 : 0. Naše 4 jasné gólovky: první - Ondráček po krásné kolmici od Vladíka sám proti brankáři zklamal, druhá - po přímém kopu Hubeného dorážel Vladík z úhlu vedle branky, třetí - od poloviny běžel sám na branku Kuběna, krásně přehodil golmana a míč se otřel o tyč, poslední akce zleva byla velmi povedená, Vladík se zbavil 3 obránců, poslal nádherný centr na Daňka J., který hlavou netrefil prázdnou bránu. Druhý poločas byl z obou stran o třídu horší a tak za zmínku stojí pouze krásný gól z přímého kopu Hubeného, který z 30 m trefil míč přesně k tyči (90 min).

Stejně jako v Letovicích (0 : 0) jsme zbytečně ztratili body a na jarní vítězství venku stále čekáme. V dalším kole přivítáme nebezpečný Kořenec a snad bezpečně zvítězíme (doma jsme 100%)


Podloucký 2– Sáňka A.3 (45 Schuch O 3), Beránek 3, Veselý 2, Císař 3 – Daněk J, 3. Vladík.2 Hubený 2, Daněk M. 3 – Kuběna 2 (70 Štrof J.), Ondráček 2 ( 80 Zvejška)


Branka: Hubený Asistence: Daněk J.

Počet diváků: 52

Hodnocení: Olomučany 3 SKD 3

Držení míče: 48% ku 52%

Střely na branku: 7 ku 5

Střely mimo: 9 ku 11

Rohy: 2 ku 1

Karty: 1 ŽK ku 7ŽK a 1 ČK (Beránek M.)


 

KOŘENEC B – SKD B 1 : 5 Sáňka J st. 3, Tenora, Alexa

 


 

SKD žáci – Olomučany 3 : 2 Schuch A. 2, Koudelka

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář