Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - BLANSKO B 2 : 6 (2 : 1)

 Sestava, hodnocení

K dalšímu utkání přijel soupeř z Blanska, který vede OP a jeho cílem je postup do I.B třídy. Těžko se takový zápas hodnotí, bylo to utkání dvou poločasů. Za první zaslouží naši hráči podtrženou jedničku a za druhý, od 60 min. podtrženou pětku.

Soupeře jsme překvapili útočnou a kombinační hrou, naše útoky zastavovali hostující hráči pouze za cenu faulů a odkopů na naši polovinu. Již ve druhé minutě měl obrovskou šanci Vladík po chybě brankáře, ale hradbu těl neprostřelil. Hosté šli do vedení po rohovém kopu, kdy náš obránce upadl a od hlavy soupeře se míč náhodně odrazil do brány. Naši pokračovali v útočném fotbalu a odměnou bylo vyrovnání po krásném centru Hubeného zakončil nekompromisně hlavou Císař. Do vedení jsme šli za 3 minuty, kdy Kuběna vysunul přesnou přihrávkou Daňka J., který po sólu s přehledem zakončil. Soupeř hrozil z rychlých protiútoků, jeden zakončoval Císař střelou do tyče.

V druhém poločase jsme měli do 10 min 3 jasné gólovky Kuběna, Vladík a Sáňka A. Bohužel bez přesného zakončení a soupeř nás dokonale potrestal. Místo vítězství 5 : 4 krutá prohra 2 : 6. Takový dovede být fotbal a snad za týden uhrajeme ve Sloupě přijatelný výsledek (výhra? nebo remíza?)

 

Hrazděra – Císař, Hájek, Hubený, Sáňka J., - Daněk J., Vach, Aujeský (65 Schuch) – Vladík, Kuběna, Sáňka A. (70 Beránek)

 

Branky: Císař, Daněk J

Asistence: Hubený, Kuběna

Počet divákků: 52

Celkové hodnocení: 4 ku 2

Držení míče: 41% ku 59%

Střely na bránu: 6 ku 10

Střely mimo: 4 ku 4

Rohy: 2 ku 6

Fauly: 18 ku 20

ŽK: 2 ku 2

 

 

SKD B – SVITÁVKA 1 : 2 Tenora

 

Kotvrdovice – SKD žáci 4 : 6 Koudelka3, Schuch2, Kazda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zajimavost

(f, 15. 5. 2012 22:08)

Olouvám se, ale asi jsem viděl jiný zápas. Kdby se objektvně posuzovali šance,tak měl zápas skončit 5-10. Za zmínku stojí určitě udělování (nebo spíše neudělování) žlutých karet...