Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - DRNOVICE 2 : 2 (2:2)

 Sestava a hodnocení

 

Poslední domácí zápas se nám příliš nepodařil a po vítězství v Boskovicích jsme se museli spokojit s domácí remízou, která znamená, že výsledek ročního snažení je stejný jako v minulém ročníku. Z 26 utkání máme 12 vítězství, 3 remízy a 11 porážek, pouze branek o 22 méně.

 

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, v 5 minutě šel sám na brankáře Daněk J., nedal, v 10 střílel do břevna Vladík. Potom se hra vyrovnala až do 27 minuty, kdy udeřilo duo Hájek Vladík. První centroval a druhý se dobře orientoval v pokutovém území a s přehledem zakončil. Za 8 minut se prosadil i Kuběna M., který po přesné nahrávce od Daňka nezaváhal a akci zakončil tvrdou střelou k tyči.

Druhý poločas začali lépe hosté a z penalty snižovali na rozdíl branky. Dalé útočili, naši však bez problémů útoky odvraceli a hrozili z nebezpečných protiútoků, které jsme nedokázali proměnit v 3 branku a tak opět udeřili hosté. Po akci z levé strany dorážel v 71 min. hostující útočník a náš gólman byl bez šance. Po jednom vyloučení na každé straně se dohrávalo v 10, obě mužstva si vytvořila několik šancí ( Daněk, Schuch, hlavička Hubeného, atd). I přes velkou snahu se nám branku nepodařilo vstřelit a utkání skončilo zaslouženou remízou.

 

Podloucký 1 – Sáňka A 2, Beránek 3, Veselý 2, Hájek 3 (45 Schuch 3) – Daněk J. 3, Hubený 2, Kuběna 3, Sáňka J.3 (60 Sáňka Jak.) - Vladík 3, Zvejška 3 ( 75 Řezníček)

 

Branky: Vladík, Kuběna Asistence: Hájek, Daněk J.

Počet diváků: 48

Celkové hodnocení: SKD 3 Drnovice 3

Držení míče: 55% ku 45%

Střely na bránu: 7 ku 4

Střely mimo bránu: 6 ku 5

Rohové kopy: 7 ku 4

Karty: 3ŽK, 1ČK ku 3ŽK, 1ČK

 

 

 

Skalice B – SKD B  1 : 6 Schuch2, Tenora, Daněk, Sáňka a Musil R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lez

(pepa, 19. 6. 2012 16:09)

Bych chtel vidět zda ten kdo píše clanky chodí na fotbal.. protože v první pult hra vyrovnaná.. ale v druhé doubravice nevěděla která bije .byl to drnovsky útok za útokem..drnovice hrály fotbal..doubravice kopanou..kdyby padlo 6 branek a drnovice tak vyhrály 6:2 bylo by to spravedlive.. toto je názor diváka z rajce...

Re: lez

(nepepa, 19. 6. 2012 21:02)

když se ti to nelíbí tak to nečti pepo,fotbal alias kopaná není o spravedlnosti ale o gólech,já si drnovský útok za útokem představuji jinak..toto je zase můj pohled

Re: lez

(Pajasx, 21. 6. 2012 22:08)

za tři roky se ukáže jak kope rajec v OP a hraje "fotbal"

útoky

(jerzy, 20. 6. 2012 13:10)

jsou různé, třeba v neděli jich skalicke becko predvedlo taky spoustu, nebo třeba liberec doma se slováckem. To se nedá srovnat, přestože úspěšnost těch skalických byla o maličko vyšší (jeden gól). Kam asi patří drnovice? Ale jestli sem chtěl něco napsat, tak o Duškovi, který v té skalici měl několik exkluzívních momentů (nejen ten gól):)