Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - KOŘENEC 2 : 0 (2:0)

 Sestava a hodnocení

V neděli přijel kvalitní soupeř z Kořence, který dokázal vyhrát ve Sloupě a doma výrazně porazil Skalici. Naši hráči se však nenechali překvapit a Kořenec jasně přehráli, když konečné skóre je pro hosty milosrdné.

Od začátku bylo jasné, že nám bude chybět 7 hráčů ze základu. Ráno přijel z dovolené Janák T. a ihned se hlásil do utkání, bohužel to nebyl jeho zápas a ve 13 minutě se vážně zranil a musí v nemocnici na operaci zraněného kotníku. Sezóna zřejmě pro Tomáše končí, všichni příznivci a hráči mu drží pěsti a přejí brzké uzdravení.Velkou marodku však nahradila zvýšená bojovnost a touha po vítězství, které nám zaručuje pěkné 4. místo s 9. bodovým odstupem na prvního.

Obě branky vstřelil Vladík po pěkných kombinačních akcích. První v 19 min. po spolupráci s Ondráčkem a druhou ve 36 min po akci, kterou na polovině sám začal nahrávkou na Cisaře, který posunul na Kuběny, který vrátil na rozběhnutého Vladíka a Honza s přehledem po zemi zakončil střelou k tyči. Po chybě brankáře soupeře měl Schuch 100% šanci, bohužel nedal. Soupeř měl 3 možnosti po chybách naší obrany, ale gólman byl vždy na místě.

Druhý poločas se hrál pouze na jednu branku, řada šancí nevyužita např.: hlavička Kuběny, samostatný únik Schucha, nájezd Vladíka , atd.

Zasloužené vítězství a dobrá příprava na těžká tři utkání, která nás postupně čekají: Olešnice, Blansko a Sloup.

 

Podloucký 2 – Císař 2, Vach 3, Musil R. 2, Veselý 3 (70 Sáňka Jak.) – Daněk J. 2, Vladík 2, Hubený 2 – Janák (13 Schuch 3), Kuběna 2 (80 Sáňka A.), Ondráček 2

Branky: Vladík Asistence: Ondráček, Kuběna

Počet diváků: 62

Celkové hodnocení: SKD 2 Kořenec 4

Držení míče: 65% ku 35%

Střely na bránu: 10 ku 6

Mimo: 6 ku 4

Rohy: 10 ku 1

Žluté karty: 0 ku 3

 

SKD B – SKALICE 3 : 0 Vach, Řezníček a                         Sáňka J.

 

RÁJEČKO – SKD žáci 4 : 1 Koudelka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář