Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - OLOMUČANY 3 : 1 (3 : 1)

Sestava a hodnocení

Zápasem s Olomučany jsme se vrátili na vítěznou vlnu, která snad bude pokračovat i za týden v Kořenci. Po zbytečné porážce v Rudici jsme vyhráli a potvrdili po 5. kole první místo v tabulce OP. Zápas byl rozhodnut v první půlce, druhá se pouze dohrávale bez šancí na obou stranách. Od začátku jsme soupeře jasně přehrávali a jen díky naší nepozornosti při standartní situaci jsme umožnili soupeři v 10 min skórovat. Potom se rozběhl náš brankostroj a soupeř nevěděl kde dřív hasit. Vyrovnal Sáňka ( z kóta) v 18 min krásnou střelou z levé strany z 20 metrů (vymetl pavučinu). Druhá branka v 28 min padla po pěkné nahrávce nestárnoucího Alexe ( v..........) na Schucha, který střelou po zemi nedal brankáři žádnou šanci. Třetí padla z penalty po ruce obránce (sřídačka hostů: to má z toho, že nechodí na tréninky a potom vypadá jak nemehlo), proměnil v 31 min kapitán mužstva Vach. A tím se gólový příděl zastavil.

Podloucký 2 - Sáňka A 2., Beránek 2, Hubený 2, Veselý 3 (85 Vomela)- Daněk J. 2, Alexa 2, Aujeský 2, Vach2, Sáňka J. 2,Schuch 2 ( 60 Ondráček)

Branky: Sáňka, Schuch, Vach

Nahrávky: Schuch, Alexa, Beránek

Počet diáků: 163 (velmi slušná návštěva)

Hodnocení:  SKD 2            Olomučany 3-

Držení míče: 65% ku 35%

Střely na branku: 4 ku 2

Střely mimi: 4 ku 2

Rohy: 4 ku 5

ŽK: 1 ku 0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)))

(Kajesy, 13. 9. 2011 7:56)

Až my se tu jednou dočkáme alespoň trošku objektivního hodnocení, to bude mít můj měsíční syn vousy až po kolena.... ..pokud centru, kterej haluzově spadne do brány nazýváte vymetením pavučiny krásnou střelou..:-)) 65% držení míče, když jste celou druhou půlku nevylezli od vlastního vápna... v 50. min kdybysme dali místo tyčky gol, nevim nevim, ale ono vlastně v druhé půlce šance nebyli jak píšeš...
ale děkuji za pobavení se takhle po ránu...:-))

Re: :-)))

(Kajesy, 13. 9. 2011 8:00)

* šance nebylY samozřejmě...
a slušná návštěva podotýkám hlavně díky fanouškům z Olomučan... aby vám o poločase došlo pivo, to se moc často nevidí, co?? :-)))

Re: Re: :-)))

(TomK, 13. 9. 2011 14:22)

Buď rád za těch pár škopků - prevence incidentum. Vožralý uřvaný teoretiky házíme do potoka :DD

Re: :-)))

(jerzy, 16. 9. 2011 16:41)

s tim centrem pěkný pokus:-) No takže příště bych do statistik přidal i něco jako úroveň objektivity (třeba 2/5), abych byl, doufám nejen já, ušetřen případných zbytečných názorů na hodnocení a snad ještě výživnějších reakcí na ně:-)

objektivní hodnocení

(Pajasx, 13. 9. 2011 18:35)

KAJESY stahněte vocasy a neremcejte - 1 šance za celý utkání je zatraceně málo.
Buďte rádi že jste s tou Vaší "hrou" aspoň v tom středu tabulky.
Jinak hodnocení objektivní tak kupuj nůžky žiletky a strojek ať si syn po tech vousech nešlape.
P.S. hodnocení super šak víš !!!!!!!!!!!

Fotbalu a pivku zdar

fotbal to je hra

(mistr světa, 13. 9. 2011 9:48)

se divím,že ty Kajesy hrají jen okres,uplakánci