Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - SKALICE 3 : 1 (1:0)

 Sestava, hodnocení

K dalšímu utkání přijel soupeř ze Skalice, který na jaře dosud nebodoval. Po sérii tří těžkých zápasů nás tedy čekal „lehký“ protivník smířený se sestupem do III. třídy. Na hřišti rozdíl nepříliš patrný, hrálo se derby se všemi znaky: nervozita, nepřesnost, bojovnost atd.

Utkání jsme začali velmi dobře a již v 6 minutě jsme kopali po faulu na Sáňka J. penaltu, kterou Vach bezpečně proměnil. Potom hra upadla do průměru a hrálo se pouze mezi dvěma šestnáctkami bez vážného ohrožení brankářů.

Po přestávce jsme konečně zpřesnili hru a šli do vedení 3 : 0 po akcích v 48 minutě ,kdy nahrával Schuch do šance Kuběnovi, který nezaváhal a v 53 minutě Císař vysunul kolmicí Daňka J., který nedal brankaři žádnou šanci. Za 5 minut bylo rozhodnuto a zápas jsme kontrolovali, až na jednu chybu ve středu obrany, kterou soupeř potrestal a vstřelil čestný gól.

Na závěr jsme soupeři popřáli hodně úspěchů ve trojce a rychlý návrat do OP.

Příští dvě kola hrajeme v neděli venku (Jedovnice, Boskovice) a končíme doma v sobotu s Drnovicemi. Stále je šance na třetí místo a tak věřím, že o umístění na bedně zabojujeme a sezónu úspěšně zakončíme. Olé.

 

Podloucký 2 – Sáňka A.2, Beránek 3, Císař 3, Hájek 2 – Daněk J 2., Vach 3, Sáňka J. 3 - Alexa 3 (70 Sáňka Jak.), Kuběna 3 (80 Zvejška), Aujeský 3 ( 40 Schuch 3)

 

Branky: Vach, Kuběna, Daněk J. Asistence: Sáňka J., Schuch, Císař

Počet diváků: 64

Hodnocení: SKD 3 Skalice 4

Držení míče: 62% ku 38%

Střely na bránu: 5 ku 2

Střely mimo branku: 4 ku 4

Rohy: 8 ku 3

Karty: 2 ku 5

 

 

VODĚRADY – SKD 3 : 2                Musil Š., Sáňka J

 

SKD žáci – Boskovice B 5 : 2        Koudelka 4, Schuch A.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář