Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - ŠOŠŮVKA 2 : 1 ( 1 : 1)

 Sestava a hodnocení

Do jarních odvet jsme vstoupili vítězstvím nad nepříjemným soupeřem z Šošůvky. Hra byla opticky vyrovnaná, pouze na počet střel jsme jasně vyhráli. Důležité jsou však branky a z naší strany padly po pěkné akci v první půlce (z pravé strany jsme se po sérii přihrávek dostali k zakončení, Vladík trefil tyčku a Daněk M. pohotově dorazil do branky (30 min) . Bohužel jsme vedení dlouho neudrželi a soupeř pěknou střelou z 18 metrů vyrovnal (33 min).

Ve druhé části jsme soupeře zatlačili na jeho vlastní polovinu a vstřelit branku bylo otázkou času. Několik výborných šancí jsme nevyužili (Trubák, Vladík, Janák, Ondráček) a tak jsme se prosadili v 60 min hlavičkou Ondráčka po rohu Aujeského. 

Do konce zápasu jsme hru měli pod kontrolou a soupeře jsme do blízkosti naší brány nepouštěli.

Po nepovedeném závěru podzimní části jsme dokázali zvítězit a zahájit novou vítěznou sérii, která bude (snad) pokračovat v Letovicích - 8.4.2012 od 15:30 hod.

Podloucký 2- Císař 2, Beránek 2, Hubený 2, Veselý 3 - Ondráček  2 ( 75 Sáňka A.), Daněk J. 2, Aujeský 2, Janák 2 (hostování z Rájce -  85 Schuch), Daněk M 2 (60 Trubák M 2), - Vladík 2

Branky: Daněk M., Ondráček    Asistence: Vladík, Aujeský

Hodnocení:   SKD 2      Šošůvka 3

Držení míče:   60% ku 40%

Počet diváků: 78

Střely na bránu: 7 ku 2

Střely mimo bránu: 3 ku 2

Rohy: 13 ku 11  

ŽK: 0 ku 2

P.S. Zdravím bratra Karla, který má naše stránky mezi oblíbenými

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář