Jdi na obsah Jdi na menu
 


SLOUP - SKD 3 : 2 (3:1)

 Sestava, hodnocení

Padli jsme po vyrovnaném boji. Soupeři z čela tabulky jsme byli více než důstojným soupeřem. Bohužel, nejsme schopni udržet koncentraci po celé utkání. Poločas (první) s Blanskem a poločas (druhý) se Sloupem = první místo OP s velkým náskokem. Každé utkání má však dva poločasy a v našem provedení velmi rozdílné kvality!!!

Utkání začalo (tradičně) gólem do naší sítě v první minutě. Dlouhý nákop pravého obránce na naši polovinu, útočník, po chybě obránce zpracoval míč a neatakován zakončil. Druhý gól po přímém kopu z hranice pokutového území, kdy stejný hráč na třetí pokus dostal míč za záda našeho brankáře. Pět minut před koncem jsme snížili krásnou střelou (zataženou placírkou) Vacha, abychom z protiútoku opět inkasovali po hrubce v naší obraně. Naše šance v první půlce: Daněk J. - hlavička, Vach – bodlo, Kuběna – střela z otočky.

Druhý poločas jsme konečně hráli podle naších představ a soupeř měl velké problémy. První šance: Vladík obehrál obránce, sám před brankářem vyslal slabou střelu, další únik Sáňky z kóta opět nic a tak bych mohl pokračovat. Prosadil se až Vladík, který po výkopu brankáře z těžkého úhlu s přehledem zakončil. Střídající Sáňka A. i Malach P. hru oživili, ale ani to na remízu nestačilo.

 

Hubený3 – Císař4, Beránek4, Musil2, Hájek P3. - Daněk J.3, Aujeský3(65 Sáňka A.3), Vach3, Sáňka J.3(80 Malach P.) - Kuběna3, Vladík3

známky za celý zápas!!!!

 

Celkové hodnocení: Sloup 3 SKD 3

Počet diváků: 52 (polovina z Daglasu – dík)

Držení míče: 51 % ku 49%

Střely na bránu:7 ku 7

Střely mimo branku: 9 ku 8

Rohy: 2 ku 5

Karty: 1 ku 0

VALCHOV – SKD B 0 : 0

SKD žáci – SLOUP 0 : 8 (0:3)

http://petr731.rajce.idnes.cz/Sloup_-_Doubravice_3_-_2/ foto z utkání  (Pavlík to je óda na fotbal)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář