Jdi na obsah Jdi na menu
 


KOTVRDOVICE - SKD 2:2 (2:0)

 Sestava, hodnocení

Druhý zápas měl stejný scénář jako první, pouze kulisy a obsazení bylo jiné. Průběh utkání stejný, koncovka o něco lepší přinesla zisk prvního bodu.

Nováček z Kotvrdovic začal utkání s respektem, který postupně zmizel, hra se vyrovnala. První poločas z naší strany byl opět bídný a soupeř dvě nabídnuté šance dokázal proměnit. Z naší strany nic, pouze řada nepřesností a několik střel mimo bránu.

Druhý poločas byl o poznání lepší, soupeři docházel dech a my jsme se trvale usadili na jeho polovině, byla otázka času, kdy se prosadíme i střelecky. Snížení přišlo v 68 minutě, kdy se po rohu dostal k míči Císař, našel přesnou přihrávkou Hájka M. a ten s přehledem uklidil míč do sítě. Vyrovnání přišlo v 82 min., akci po pravé straně, kterou vedl Kuběna, zakončil prudkou střelou do odkryté branky Daněk M. I přes řadu dalších šancí (Kuběna, Daněk M., Vach,……) utkání skončilo remízou. Příští utkání doma s Rudicí bude sbírka po třech kolech snad kompletní.

Podloucký 3 – Císař4, Beránek 4, Hubený 4, Hájek P 4. – Aujeský 3 (45 Daněk M. 2), Vach 3, Hájek M 2., Trubák 3 – Kuběna 3, Vladík 3

Na střídání: Sáňka A., Zvejška T.

Počet diváků: 54

Branky: Hájek M., Daněk M.   Asistence: Císař, Kuběna

Hodnocení: Kotvrdovice 4   SKD 3

úUroveň zápasu: dostatečný

Držení míče: 40% ku 60%

Střely na branku: 5 ku 5

Střely mimo: 7 ku 5

Rohy: 2 ku 8

ŽK: 0 ku 3

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodnocení

(Znalec, 21. 8. 2012 16:36)

opět bída