Jdi na obsah Jdi na menu
 


RUDICE - SKD 0 : 1 (0:0)

 Sestava, hodnocení

 

Zdravím všechny příznivce z Daglasu, také z Drnovic, Kořence i Olešnice a nemohu zapomenout na znalce a cestovatele. Pro všechny mám radostnou informaci, včerejší finále OP jsme zvládli na výbornou. V utkání prvního s druhým jsme dokázali udržet domácí střelce na uzdě, naše obrana pracovala bez chyb, potvrdila, že je nejlepší v soutěži a tak si z Rudice po zásluze odvážíme důležité 3 body. Pozor ještě není konec soutěže!!! Ve zbývajících čtyřech utkáních nám však stačí minimálně 12 bodů a jsme PRVNÍ. Olé.

Fotbal se musel líbit: nasazení, šance, bojovnost, technika, taktika to všechno na obou stranách. První poločas jsme měli více ze hry, bohužel bez finálního zakončení, stejně jako domácí. Hrálo se nahoru dolů, ale pouze po vápna. My jsme měli několik střel ze střední vzdálenosti, domácí hrozili z nebezpečných standartek.

Druhý poločas pokračoval opět kvalitní fotbal. Naše akce z 66 min konečně skončila gólem, když se po přihrávce Vacha probudil náš střelec Kuběna a prudkou střelou po zemi prostřelil domácího brankáře. Taktickou hrou jsme utkání dovedli do vítězného konce. Domácí sice chtěli písknout minimálně 2 penalty, ale stejně jako v první půlce po faulu na Daňka se nepískalo, tudíž penalty nebyly.

 

Podloucký1 – Císař1, Hubený1, Hájek1, Sáňka2 – Daněk J1, Vach1, Aujeský1, Trubák1 (60 min Daněk M.1) – Kuběna2 (80 min Zvejška), Vladík 1 ( 85 min Malach)

 

Celkové hodnocení: Rudice 2   SKD 1

Počet diváků: 52

Branka: Kuběna   Asistence: Vach

Držení míče: 50% ku 50%

Střely na bránu: 4 ku 9

Mimo: 7 ku 5

Rohy: 5 ku 3

Karty: 2 ku 2 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zápas jara?

(sansnomF, 24. 5. 2013 19:49)

Vypadá to,že budete první.Diváci vám to určitě nevybojovali.Určitě se na vás někdy přijedu podívat,neviděl jsem vás od nářezu na Lipůvce.

zápas jara

(Znalec, 24. 5. 2013 16:29)

Bylo to utkání při kterém se naprosto tajil dech.