Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Drnovice 1 : 0 (1:0)

 Sestava a hodnocení

V dalším domácím utkání jsme přivítali mužstvo jara z Drnovic, které však vůbec nepotvrdilo pověst, která jej předcházela, stejně jako my jsme zůstali za výkonem vedoucího mužstva OP. Hrál se oboustranně bojovný fotbal, na naší straně byla větší vůle po vítězství, což nakonec rozhodlo.

První poločas hosté netrefili ani jednou branku (to znamená BEZ ŠANCE!!!!) a kopali 0 rohů. Pouze několik náhodných centrů nemohlo naši dobře pracující obranu rozhodit. A teď naše šance: již ve čtvrté minutě Hájek M. proměnil střelou do šibenice přímý kop z hranice šestnáctky a potrestal tvrdý zákrok na Kuběny. V 10 min. se neprosadil z blízka Kuběna, následující průnik Daňka J. v 20 min také volal po gólu. Pěknou akci v 25 min. zastavil pomezní pro milimetrový ofsajd, po rohovém kopu mířil Hubený hlavou nad, běžela 28 min, za další 3 min zblízka opět Hubený spálil 97% šanci střelou nad prázdnou bránu. V 35 min. měl 99% šanci Vladík, běžel sám na  brankáře, který jeho umístěnou střelu vyrazil nohou.

Druhý poločas nabídl hru průměrné úrovně, a když náš osvědčený exekutor Hájek P. v 48 min zahodil pokutový kop a hosté nabídnutou 100% šanci také nevyužili, skončil zápas zaslouženým, i když hubeným vítězstvím, důležitým před dvojzápasem venku v Jedovnicích a na Kořenci.

Podloucký 1 - Císař 2, Hájek P. 2, Hubený 1, Sáňka J 2 - Daněk J 2, Hájek M. 2 (80 min Schuch), Aujeský 2, Trubák 2 (45 min Daněk M. 2) - Kuběna 2 (85 min Sáňka A.), Vladík 2

Branka: Hájek M.   Asistence:  Kuběna

Úroveň utkání: 3

Celkové hodnocení: SKD 2  Drnovice4

Držení míče: 65% ku 35%

Střely na bránu: 8 ku 2

Střely mimo: 5 ku 4

Rohy: 7 ku 0

Počet diváků: 65

 DOUBRAVICE B - Rozstání 5 : 0   Branky: Sáňka J.2, Schuch O 2 a Tenora

SKD žáci - Dobravice  0 : 3  Schuch A. 2, Faltinek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nechapu

(roman, 6. 5. 2013 17:23)

Druhou polovinu vam cvakala prdel.... neuznany gol z udajneho ofsidu , vykopnuty gol z brankove cary, zahrano min 4x roh, nevim kde ste byl na zapase??? Ale chapu ze hajite Doubravici. Skoda ze nam chybely 4 hraci zakladu zrovna na vas.. gratulujeme k vyhre a doufam, ze brzo vypadnete do 1.B , protoze takovou ostudu jeste okres blansko nezazilo, co zazivat bude zda postoupite s tim vasim antifotbalem :-)

Re: nechapu

(Bobyk, 6. 5. 2013 17:51)

Máš pravdu cvakalo nám, ale co ta první půlka, nemotala se Vám z toho hlava? trošku kolotoč na antifotbal!!! Mohli ste odjet s šestkou, ale taky klidně z třema bodama a to je ta krása fotbalu!! Jinak ti hráči sem tam chybí každýmu to je život!!
Ať se kluci uzdraví a ať se Vám daří!!

Re: nechapu

(pomezní rozhodčí, 6. 5. 2013 19:09)

Jen řeknu ze ten ofside byl minimálně 1 metr, takže žádnej údajnej, byl ještě o 80 cm větši jak dala Doubravice, taky pro ofside neuznanej gól.
A ostudu v 1.B už udělalo spoustu mančaftů z okr. BK, asi jen kromě Drnovic

Re: Re: nechapu

(spartan, 7. 5. 2013 18:12)

který pomezní podle mě ani Flek ani Mořkovsky neumí na PC

Re: Re: nechapu

(Pajasx, 7. 5. 2013 22:32)

no nevim o co vám de , pomezni u střídačky vam celkem 1 aji 2 poločas fandil a občas zapomněl zvednou praporek převážně v 2 pulce, tak když ho zvedl v te VVaši sporne ofside asi byl nad jeho svědomí, tak bych se tady raci uklidnil a šel .......

Re: Re: Re: nechapu

(spartan, 8. 5. 2013 11:43)

jestli nám fandil AR1 tam vám fandil jak HR tak i AR2 ale celkem dost

Re: nechapu

(jerzy, 9. 5. 2013 9:20)

Drnovice vskutku ostudu fotbalem v 1.b neudelali, hrali tam dlouho a dobre, zato dnes to dohaneji zda se jinak:). Kdo se mi na hristi nejvic libil, Honza Vladik, aspon v prvni pulce, kterou jsem videl. Jo a ty 2 ofsajdy v teto 1. pulce-ten co by sel myslim Trubec sam na branu nebyl urcite a ten s golovym zakoncenim jestli byl, tak tesnej. Ze dost lidi nepozna ofsajd je smutna realita, ale ze mezi ne patri skoro vsichni rozhodci, je tezko pochopitelny paradox..:D

Doubravice: Drnovice

(Erik, 6. 5. 2013 17:18)

Ja teda na fotbale taky byl, ale konentar me moc neštymuje s tim, co se delo na hristi... :-) Ale je to kazdeho vec...