Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - JEDOVNICE 1 : 0 (1:0)

 Sestava, hodnocení

Poslední zápas podzimní části jsme doma zvítězili a prodloužili sérii bez porážky na 10 zápasů. V neúplné tabulce jsme zatím na velmi pěkném 3. místě. Jedovnice jsou pro nás, co se týká bodového zisku, přijatelné mužstvo, z posledních 13 mistrovských zápasů jsme 9x zvítězili a pouze 2x prohráli.

Nedělní zápas se od začátku pro nás vyvíjel velmi dobře. Kdyby jenom Vladík proměnil svoje šance mohli jsme vést 3 : 0, jenže fotbal se hraje na branky a ta hostující byla pro nás do 41 minuty zakletá. Na konci poločasu se nám povedla pěkná kombinační akce, kdy Kuběna prostrčil míč mezi obránci na nabíhajícího Vladíka, který našel přesnou přihrávkou Trubáka a ten pravou nohou s přehledem uklidil míč do sítě. Hosté měli také dvě povedené akce, které však zlikvidovala dobře hrající obrana dirigovaná zkušeným Beránkem a výborně chytající gólman Čahoun. To bylo z prvního poločasu vše a jak ukázal druhý poločas také vše z celého zápasu.

Druhý poločas z obou stran byl pouze odvar a tak o vzrušení se staral hlavně rozhodčí, který rozhodování nezvládal a kupil chybu za chybou. Zisk 25  bodů po podzimu je velmi slušný a slibuje zajímavé jaro, kdy o titul přeborníka OP si s námi zahrají také Rudice a Sloup.

Jarní odvety začínají již za týden, kdy zajíždíme na půdu nováčka z Lipůvky a máme soupeři co vracet. Utkání se hraje v sobotu od 14 hod.

 

Podloucký 2 – Císař 2, Beránek 2, Hubený 2, Hájek P.2 – Daněk J.3 (45 Daněk M.2), Hájek M. ( 25 Aujeský 3), Vach 3, Trubák 3 (65 Sáňka J.) – Kuběna 3, Vladík 3

 

Branka: Trubák                        Asistence: Vladík

Úroveň zápasu: 3

Celkové hodnocení :  SKD 3   Jedovnice 4

Počet diváků: 68

Držení míče: 58% ku 42%

Střely na bránu: 5 ku 3

Střely mimo: 7 ku 2

Rohové kopy: 7 ku 5

Karty: 3 ku 2  hosté 1 ČK

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vaše pravidla

(skjed, 21. 11. 2012 15:27)

http://www.youtube.com/watch?v=7RpRKIzLCTE&feature=player_embedded

tady máte to vaše pravidlo, že nesmíš ohrozit z míče rozhodčího bránu. BURANI!!!!

Re: vaše pravidla

(milos vach, 23. 11. 2012 8:41)

pro skjed: no jestli-ze ti jde jen o vysledek jak o hru fair-play a beres za zapas miliony, tak se zachovas stejne jako ten blb z ukrajiny, ale jelikoz hrajes op, sam ses buran...vlastne to ste tady predvedli po zapase-vasi nekteri radoby fanousci- jinak hodne stesti v jarnich zapasech...a priste se da vse resit bez urazek a emoci, ty maji zustat na hristi.

Re: Re: vaše pravidla

(skjed, 26. 11. 2012 8:20)

To si trošku nepochopil, tady vam jen ukazuju kde je to vaše pravidlo???. A o tom kdo hral fair play se s tebou rozhodne bavit nebudu