Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - KOŘENEC 2 : 2 (0:2)

 Každý den není posvícení. Jediné pozitivní na dalším domácím utkání bylo, že pokračuje naše série s Kořencem, který u nás již 6 roků nevyhrál. V neděli k tomu ovšem neměl daleko, naším bezkrevným výkonem jsme soupeři úlohu značně usnadnili.

První poločas jsme dokonale prospali a netrefili za celých 45 minut branku!!! Soupeř nás nemilosrdně trestal, již ve 4 min. využil naši nepozornosti a po centru zakončil nehlídaný útočník přesně hlavou. Pokračovali jsme jako by  nic a Kořenec v 28 minutě zvýšil na hrozivých 2:0, tento výsledek vydržel do poločasu. My bez náznaku šance, o ohrožení branky hostů nemůže být vůbec řeč.

Druhý poločas jsme pokračovali ve stejném tempu, soupeř si pohodlně hlídal náskok. Naštěstí jsme v posledních 10 minutách zmobilizovali zbývající síly a stačili aspoň vyrovnat. Nejdříve v 80 minutě  naběhl na centr Hubeného Hájek M. a přesnou hlavičkou překonal brankáře hostů. V 86 minutě dlouhý výkop Podlouckého prodloužil hlavou Hájek M. na rozběhnutého Vladíka, který z těžkého úhlu prostřelil nepozorného brankáře a stanovil konečné skóre. Buďme za bod rádi, někteří v zisk přestávali věřit. V neděli zajíždíme na půdu prvního mužstva OP, bude se opakovat Sloup?

Podloucký 3 – Císař 4, Vach 3, Hubený 4, Hájek P. 4 – Sáňka A. 3 (Schuch O. 4), Aujeský 3, Hájek M. 3, Daněk M. 3 – Kuběna 4 (70 Beránek), Vladík 3

 

Branky: Hájek M., Vladík   Asistence: Hubený, Hájek M.

Úroveň utkání: 4

Držení míče: 45% ku 55%

Celkové hodnocení: SKD 4 (za posledních 10 min. jinak…)   Kořenec 3

Počet diváků: 68

Střely na bránu: 4 ku 4

Střely mimo: 4 ku 6

Rohy: 4 ku 6

Karty: 1 ku 2

SKD B – Vilémovice B 5:2  Branky: Schuch 5

Lipovec žáci – SKD žáci 2:0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodnocení

(Znalec, 24. 9. 2012 20:55)

jistěže,jistěže jako bych to nepsal hře chybí kvalita,navíc je šňůra a všichni si myslí,že se to vyhraje samo a že si to do branky nakopou snad sami,nakonec vyrovnání se štěstím až v závěru,na vysněný postup do 1b to opravdu není a po včerejším výkonu by slovo postup mělo být zakázáno vyslovovat,nezbývá nic jiného než si do příštího zápasu popřát hodně štěstí a přízeň rozhodčího