Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - LETOVICE 5 : 1 (1 : 0)

 Sestava a hodnocení:

Závěr podzimní části se blíží a každý zápas je rozhodující pro útok na špici OP v jarní části. K dalšímu domácímu utkání přijelo ambiciózní mužstvo z Letovic, kterému se však zatím herně i výsledkově nedaří.

První poločas začali lépe hosté a snadno se dostávali na dostřel naší branky. Náš brankář byl vždy na místě a mužstvo podržel. Po úvodních 15. minutách jsme převzali režii zápasu a do konce utkání jsme měli hru pod kontrolou. První branka padla v 17. minutě po pěkné akci z levé strany, kdy Vladík nahrával před branku a Kuběna s přehledem zakončil. Bohužel další šance zůstaly nevyužity, a když rozhodčí neodpískal jasný faul na Vladíka skončil poločas těsným skórem 1:0.

Na začátku druhého poločasu se rozhodlo celé utkání, v rozmezí od 50 do 68 minuty jsme vstřelili 4 branky. Při druhé brance si hráči vyměnili role, nahrával Kuběna a střílel Vladík, to běžela 50 min. V 53. min našel přesnou přihrávkou Daněk J. Kuběny, který opět nezaváhal a v 65. minutě zkompletoval hatrick po milimetrovém pasu od Sáňky A. Skvělých 18 minut zakončil bombou k tyči Hájek M., kterému přihrával Kuběna. Soupeř v závěru zápasu vsítil alespoň čestnou branku a tím ušetřil kapsu našeho exekutora pokutových kopů.

Zatím máme sérii 8 utkání bez porážky, pojďme zkusit 9, nebo 10?. Uvidíme příští neděli, kdy zajíždíme na půdu nebezpečných Olomučan.

Podloucký 2 – Sáňka A. 2, Beránek 3, Hubený 3, Císař 3 – Daněk J. 2, Aujeský 3 (60 Malach), Daněk M. 3 (68 Schuch) – Vladík 2, Hájek M. 3, Kuběna 1

Branky: Kuběna 3, Vladík, Hájek M.   Asistence: Kuběna 2, Vladík, Sáňka, Daněk J.

Úroveň utkání: 3

Celkové hodnocení: SKD 3   Letovice 4

Držení míče: 62% ku 38%

Počet diváků: 63

Střely na branku: 9 ku 3

Mimo: 4 ku 4

Rohové kopy: 10 ku 3

Karty: 2 ku 2

 

Ráječko B – SKD B   2 : 2    Branky: Sáňka J. 2

 

Ráječko – SKD žáci  3 : 0

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hodnocení

(Felix Sansnom, 25. 10. 2012 23:27)

Navštívil jsem dost utkání,slyšel jsem dost reakcí publika,ale musím potvrdit,že titul největších sprosťáků má Doubravice.Vypadá to,jako by vedení v domácnosti měly jasně navrch manželky fandů-nejméně 75% na 25.

Re: hodnocení

(Milos Vach , 26. 10. 2012 8:35)

musim reagovat na hodnoceni pana Felixe Saxofona, ktery byl asi na jinem zapase, protoze asi nevidel-a myslim, ze ani neslysel-ze ten, kdo tam vyrvaval ty pi..,ty zmr.. v cernym atd. vedle desetiletych deti, byli pouze fanousci z letovic, kteri od 20.min do 90.min neprestavali. takze pane, priste, nez napisete takovou kktinu, se napred rozhlednete kolem sebe. jedinou vyjimecnou situaci bylo, kdyz rozhodci neodpiskal jasny faul na domaciho utocnika.

Re: Re: hodnocení

(Felix Sansnom, 26. 10. 2012 10:50)

Milý pane,jestliže to byli fanoušci z Letovic,tak se skláním nad jejich objektivitou,protože fandili Doubravici.Ostatně,když si pletete pojem Sansnom se Saxofonem,tak toho buď moc nevíte,anebo považujete za báječný argument shodit protivníka jakýmkoliv způsobem,čehož jsem byl svědkem i na zápase.Jo,byli tam asi dva fandové od vás,se kterými jsem si pokecal,ale to není příliš-a Vy jste to asi určitě nebyl.Naštěstí měli hráči víc rozumu,než publikum,i když ta doubravická 12 si místy docela koledovala.Ale přestože měla Vaše jedenáctka hlavně ze začátku štěstí,byla lepší.

Re: hodnocení

(Pajasx, 26. 10. 2012 17:11)

Co to tady řešíš Félixy poslechni si doma rači p. Močičky, tohle byl od našich ultras asi jeden z nejklidnějších zápasů a to že vaši fanoušci rači fandili Doubravici se ani nedivím.
pozorný divák - čus zas někdy

Re: Re: hodnocení

(Felix Sansnom, 27. 10. 2012 14:58)

Jo,dobrý ,čus zas někdy.Toho Močičku mi vysvětli,protože nejsem Letovičák.

Re: Re: Re: hodnocení

(Pajasx, 27. 10. 2012 22:27)

pokud neznáš Močičky tak asi nejseš z Letovic cos napsal a tím pádem nechápu co tady řešíš ( nemůžeš znát tvý kamoše co sou pořád sprostí) a celkově tady píšeš pijoévivy
Pajasx

zdar a rači uč nepiš ta ho .................