Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - OLEŠNICE 2 : 1 (2:1)

 Sestava a hodnocení

V neděli se hrál Na mlýniskách fotbal dobré okresní úrovně. Podařilo se nám poprvé zvítězit nad zdatným soupeřem z Olešnice a upevnit si první místo v tabulce. Konečně po dvou remízách výhra za tři body a před zápasem jara v  Rudici máme náskok na soupeře již 5 bodů.

Olešnice s jedním odloženým utkáním se mohla při výhře přiblížit čelu OP. Podle toho vypadal úvod zápasu, kdy měla více ze hry a vypracovala si několik šancí. V první šanci útočník hostů bránu přestřelil, ve 36 min po špatném zpracování našeho hráče a rychlém protiútoku šli hosté do vedení. Naši odpověděli ve 38 min, kdy po rohovém kopu Daňka J. a chybě brankáře se prosadil střelou zblízka Hájek M. V průběhu prvního poločasu stojí za zmínku naše další šance: v 15 min průnik Daňka J. do vápna zakončený střelou na bránu, ve 20 min po autu Císaře střela Hájka M. do šibenice, kterou brankář kryl, 30 min a sólo Kuběny, který však nestačil přesně zakončit. Ve 41 min přišla nejhezčí akce zápasu, kdy Hájek M. našel přesnou přihrávkou rozběhnutého Vladíka, který střelou pod víko nedal brankáři žádnou šanci. Do poločasu mohl zvýšit Aujeský, ale jeho přesně mířenou střelu tečoval nešťastně Vladík mimo zařízení.

Druhý poločas se opět hrál kvalitní fotbal z obou stran, kterému chybělo jen přesné zakončení. Hosté se snažili o vyrovnání, naši borci však ukázali větší vůli po vítězství a zápas dotáhli do vítězného konce.

Podloucký 2 – Císař2, Hubený2, Hájek P.2, Sáňka J.3 – Daněk J.2, Hájek M.2 (75 Sáňka A.), Aujeský2, Trubák M.2 – Vladík2, Kuběna3 (60 Daněk M.)

Branky: Hájek M., Vladík J.     Nahrávky: Daněk J., Hájek M.

Počet diváků: 58

Celkové hodnocení: SKD 2  Olešnice 2

Držení míče: 50% ku 50%

Střely na bránu: 7 ku 7

Střely mimo: 7 ku 5

Rohy: 10 ku 4

Karty: 1 ku 1

 

SKD B – Bukovina 1:2  Tenora D

 

Lipůvka – SKD žáci 1:2  Maňoušek D., Gazda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Doubravický fotbal

(sansnomF, 22. 5. 2013 18:47)

Mám fotbal rád a bydlím teď na tomhle okrese.Svým způsobem jsem nestranný a objíždím různá hřiště,abych něco viděl.Vím,jaká je doba a žádný mužstvo to nemá lehký.V tom si všichni rozumíme.Je ale fakt,že na Doubravici jsem několikrát byl taky a vždycky zde bylo dost nesportovní publikum.Hovna tu poletují jako vlašťovky a to jsou ty nejslušnější výrazy.Rozhodčích je mi vysloveně líto,měli by brát rizikový příplatek.Radši jezdím do Drnovic nebo Letovic,tam se chovají jako lidi.Pak se nedivte,že vás všichni chtějí potupit.Mimochodem,Olešnici jsem viděl při nešťastně prohraném utkání v Letovicích a chovali se jak rytíři.

Re: Doubravický fotbal

(Znalec, 23. 5. 2013 17:19)

jsi prostě jen neznalec

Re: Doubravický fotbal

(Znalec, 23. 5. 2013 17:22)

Co je dost nesportovní publikum? Zrovna v Letovicích se chovají jako lidi?
To jsou teda věci.

Re: Doubravický fotbal

(Znalec, 23. 5. 2013 17:27)

v tom publiku je hodně bývalých sportovců,nepřipadá mě dost nesportovní

Re: Doubravický fotbal

(TomK, 24. 5. 2013 10:26)

nj, prořízlý huby mají naši fanoušové ale to i hráči a to všech mužstev, to se tady nemusí vůbec komentovat, bohužel taková je doba.
Zkus to změnit, můžeš na sudího řvát, že je ošklivé káčátko :))))))))))

Re: Doubravický fotbal

(sansnomF, 24. 5. 2013 17:15)

každý máme svůj názor,já vám ho neberu.Pro mě byl vždycky fajn zážitek,když jsem přišel kamkoliv na fotbal a sedl si kdekoliv.A mohl jsem se s kýmkoliv přít o to,jestli to byl nebo nebyl faul.Bylo úplně fuk,kterýmu mužstvu fandíme.Ubožáci,kteří začnou při jakékoliv zámince řvát hystericky na rozhodčího prasečím jazykem,prostě neberu,protože si kompenzují jenom svoje mindráky a je mi trapně i s ohledem,že jsou tam děti-že je taková doba,to je jenom výmluva.Ale připouštím,že jsem si možná v Doubravici sedl opakovaně špatně a v Letovicích opakovaně dobře,i když mezi fanoušky druhého týmu.Přeji Doubravici zdar v dalším pokračování soutěže.

Zdravím

(Hráč č.8 FC Olešnice, 20. 5. 2013 14:26)

Zdravím. Dneska se u Vás odehrálo, řekl bych, pěkný utkání. Fotbal nahoru dolů, šance byly, divákům se to muselo líbit. Pěkný strávený nedělní fotbalový odpoledne. Jediný, co to sralo bylo pár zm*dů ve Vašich řadách, kteří to dokážou znechutit a kteří by zasloužili po čuni. Nasazení je jedna věc, ale vokopávat hráče bez balónu, kteří utečou, je docela zákeřný. Vím, že už se asi vidíte v 1.B, a že to nasere, když dojede mančaft lepší jak vy, ale tohle je svińárna...kvůli ňákýmu kokotovi, co na to nemá, nebudu půl roku ležet doma bo taky chodím do práce....Jen Vám přeji a doufám, že postoupíte a příští rok poznáte, že tam nemáte co dělat...

Re: Zdravím

(Bobyk, 20. 5. 2013 14:26)

tak hrej šachy, tam se nezraníš uplakánku :)

Re: Zdravím

(Znalec, 20. 5. 2013 16:57)

A kdo jinej tam má co dělat,když ne ten kdo vyhraje soutěž?

Ale pozor,ještě není dohráno!!

Re: Zdravím

(Znalec, 20. 5. 2013 17:00)

hráč bez balónu,který uteče no to mě pobavilo

Re: Zdravím

(hráč č.12 Doubravice, 20. 5. 2013 19:23)

Pokud vím,tak nikdo nikoho(z obou stran)zakeřně ze zadu skluzem nefauloval.Dopráce chodíme všeci a myslím,že i vime, že nehrajem první ligu a že to za to nestojí. A na 1.B ma určitě jen Olešnice a nikdo jine,a tys byl FAKT nejlepší na hřišti,ty na to fakt máš, tys byl borec a strašně toho předvedls!!!! Když někdo hraje na takovýho čuráka jak seš ty,co furt všechno komentuje,jenom plače, válí se jen po zemi,ale u balonu nebyl,tak se nemůžeš divit že někdy někomu ujedo nervy. Teď se zamysly ty a dej si pře "čunu" sám ZM*DE. PS: zbitek Olešnice v poho,nemám poblém až tady na tohoto ......promiň, ty seš vlastně pan fotbalista,jak sem viděl a poznal

Re: Re: Zdravím

(drnovice, 21. 5. 2013 10:04)

Nemá cenu nic řesit, ja už rezignoval s výměnou názoru , ale vidím že Drnovice , Kořenec, Olešnice atd.. mají stejný názor jako my :1.B je ať už jste tam :-))) a ty články píše asi nesoudný borec.. Ať se daří...

Re: Re: Re: Zdravím

(Admin, 21. 5. 2013 13:55)

Články píše ten nejpovolanější a vůbec je nemusí číst nikdo další, vůbec ne ti nechápaví.
Uvědom si, že pohledy jsou vždy dva, dle počtu rivalů. Logicky se to potom celé tváří, jakože My si tady nějak nadržujeme. A proč ne? Je v tom i motivace. Je to náš fotbalový stánek, naše právo a výsada. Logicky, nesouhlas soupeře zase hovoří o nadržování jeho samého, a s tím zase nemusíme souhlasit my, ale proč ne, jen ať se motivuje ! :) .
Někdy se článek dokonce povede napsat neutrálně, jako v tomto případě (soudím dle 0 negativních reakcí na recenzi).
Suma sumárum, pište si svoje "objektivní" hodnocení na svůj web, nesmyslnými výkřiky nám tu nespamujte. Jo, klidně kritizujte to naše, jen bych do budoucna prosil - kritizujte jako lidi. A jestli si někdo za něčím stojí, tak ať se i podepíše, jinak ty sprostý anonymy začnu mazat !
Sportu zdar, plantážníci !
Mirek Dušín :D

Re: Zdravím

(jerzy, 22. 5. 2013 11:36)

Člověk by skoro podlehl dojmu, že v podání Doubravických fotbalistů už je pravidlem, že teh horší na hřišti vyhrává. To nemá cenu komentovat:-). Celkově OP moc nesleduju, tak nevím, jestli jsou nejlepší. Jistý je jen to, že to je zcela ireleavantní. A vůbec, za to, že jsou první, můžou v neposlední řadě i jejich soupeři, kteří svoje vynikající kvality, které jako v jiných tak i v zápase s nima, nedokáží náležitě zúročit, ne? A hlavně na kretény vysílající druhé do boje, který se jich samých pro jejich nedostatečné kvality netýká(ač v jejich pohledu se to zdá nepochopitelné), se vykašlete. Ubohost druhých není motivace...

Hodnocení FC Olešnice

(TomK, 21. 5. 2013 13:17)

http://www.fcolesnice.cz/vysledky_2012_2013_muzi_a_podzim_2012.html