Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - OLOMUČANY 4 : 3 (2:2)

 Sestava a hodnocení

K poslednímu utkání OP 2012/13 přijelo na domácí hřiště "Na mlýniskách" mužstvo Olomučan, které bojuje o záchranu a tak neměl být problém udržet vynikající sérii 23 utkání bez porážky. Měli jsme ovšem namále, hostující hráči přijeli v bojovné náladě a domácím nic nedarovali. Hrál se oboustranně útočný a můžu říct i pohledný fotbal. Místy nebylo zřejmé kdo je jasný postupující, domácí ovšem v závěru prokázali větší zkušenost a utkání dovedli do vítězného konce. 

V 17 min se prosadil po akci Daňka J. levý záložník Trubák M., který přesný centr také přesně zakončil. V 19 min hosté po rychlém protiútoku vyrovnali. V 20 min Trubák svoje sólo zakončil velmi nepřesně, to Daněk J v 24 min nachytal brankáře v nedbalkách a střelou po zemi z 20 metrů mu dal jesle, přihrával Císař. Hosté znovu dokázali v 32 min srovnat skóre a když Kuběna v 40 min neproměnil přesné vysunutí od Hájka M. první poločas skončil remízou.

V druhém poločase jsme šli do trháku a vedli již 4:2. Nejdříve Hubený v 77 min hlavou usměrnil přesný centr Hájka M., při akci se ovšem zranil a musel střídat. Střídající Schuch v 83 min vypracoval akci, kterou s přehledem zakončil Kuběna M. Poslední slovo měli hosté, kteří v 84 minutě snížili na konečných 4:3. Jenom závěrem a pro zajímavost, které mužstvo mělo kdy takovou sérii a "KLIKU!!"

Podloucký 3 - Císař 2, Hubený 2 (77 Schuch), Hájek 2, Sáňka J. 3 ( 60 Beránek) - Daněk J. 2, Aujeský 3 (60 Zvejška), Hájek M. 3, Trubák M. 2 - Kuběna 3, Vladík 3

Branky: Trubák, Daněk, Hubený, Kuběna   Nahrávky: Daněk, Císař, Hájek M., Schuch

Úroveň utkání: chvalitebný

Počet diváků: 85

Držení míče: 55% ku 45%

Střely na: 8 ku 4

Střely mimo: 5 ku 4

Rohy: 3 ku 8

Karty: 1 ku 1

 

SVITÁVKA B - SKD B  2 : 0 (0:0)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Jinoch z Réca, toho času hráč Kajes, 18. 6. 2013 12:02)

Zdravím Vás, zápas proti Vám byla pro mě špička jarní části, i když se prohrálo... mělo to poměrně přátelskou atmosféru a i v tom horku docela náboj, diváci se určitě nenudili..
A pokud udržíte kostru týmu tak v I.B si myslím nebudete mít velký problémy... Škoda jen, že nejspíš nedojde k derby Rájec-Doubravice... takže ať se daří!