Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Sloup 1 : 1 (1:0)

 Sestava a hodnocení

Koněčně po dlouhé zimní přestávce jsme se všichni dočkali pokračování OP. K prvnímu mistrovskému zápasu přijel silný soupeř ze Sloupu. Zatím je na první příčce a potvrdil svoji dobrou formu. My jsme potvrdili 12 zápasem šňůru neporazitelnosti a druhé místo v tabulce.

Utkání začalo ve svižném tempu, více aktivity bylo na naší straně. Hrálo se však od vápna k vápnu bez větších gólových šancí. Postupně jsme získávali převahu a přišly i šance. Únik Daňka J. skončil střelou nad, v koncovce se neprosadil Kuběna. Přišla 28. min a přesná nahrávka Aujeského na rozběhnutého Vladíka, který nedal střelou k tyči brankáři šanci. Vedení jsme mohli zvýšit ve 42 min. po rohu, ovšem Hubený trefil brankáře.

Druhý poločas byl aktivnější Sloup a naši hráli stále pod mírným tlakem. V 65. min po faulu Hubeného hosté kopali penaltu, ale zkušený Čahón střelu kryl. Zvrat to však nepřineslo, hosté byli stále nebezpeční. Z naší strany snad jen sólo Hájka M., akce Daňka M. po nahrávce hostujícího brankáře a trma vrma v 60. min stojí za zmínku. V 85. min se hosté dočkali a po pěkné akci vyrovnali. V závěru jsme si vynutili několik standatních situací, ale bohužel bez gólu a když 100% šanci zahodil Trubák utkání skončilo zaslouženou remízou.

Podloucký 2 - Císař 2, Hubený 2, Hájek 3, Sáňka J3 - Daněk J. 3, Hájek M. 3, Aujeský 3 (50 min Daněk M. 3), Trubák 3 - Kuběna 3, Vladík 3

Branka: Vladík  Asistence: Aujeský

Počet diváků: 75

Celkové hodnocení: SKD 3 - Sloup 3    Úroveň utkání: 3

Držení míče: 50% ku 50%

Střely na bránu: 4 ku 5

Střely mimo bránu: 6 ku 3

Rohy: 4 ku 4

ŽK: 1 ku 1

V předzápase porazilo naše B mužstvo Lažánky 3 : 1 a drží první místo.

Branky: Sáňka J., Štrof J. a Musil R.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

KOMENTAR

(milhaus, 28. 4. 2013 11:43)

dobrej bod chlapci...ted ho potvrdit v sosuvce..tezkej zapas, ale verim, ze ho zvladnete..budu drzet palce...ole...