Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - ŠOŠŮVKA 6 : 2 (4:1)

 Sestava, hodnocení

Na třetí pokus konečně domácí výhra s nepříjemným soupeřem ze Šošůvky. Z posledních 6 zápasů byla statistika s hosty vyrovnaná 2  2  2 a také skóre, až do včerejška bylo vyrovnané. Za příjemného fotbalového počasí jsme nastoupili ve vítězné sestavě s jednou změnou, kdy pracujícího Císaře nahradil Sáňka A. ( úspěšně).

Od začátku jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu a snažili se každou akci dotáhnout do zakončení. V 5. minutě jsme šli do vedení po krásné akci, kdy finální přihrávku od Vladíka bezpečně proměnil střelou pod břevno Daněk M. Stejně jako s Rudicí soupeř brzy vyrovnal a tak v 10 min byl stav 1:1. Stále jsme hráli aktivně a odměnou byla branka Vladíka, kdy po rychle rozehraném přímém kopu Aujeským se dostal na hranici vápna k míči a umístěnou střelou nedal brankáři šanci. Po faulu na Kuběny si míč vzal ostřílený exekutor pokutových kopů Hájek P., položil ho na značku penalty (kterou si sám před zápasem připravil) a zkušeně  proměnil umístěnou střelou k tyči. Na konečných poločasových 4:1 zvyšoval Aujeský, který z hlouby pole nasprintoval do otevřené obrany a zcela neatakován zakončil. Soupeř v poli sice hrál vyrovnanou partii, ale v koncovce (a v obraně) úplně propadl.

Druhý poločas tempo mírně opadlo, nám se podařilo několik akcí, kdy dvě skončily brankou: nejdříve přihrávku Vladíka zužitkoval Kuběna a další branku vstřelil opět Kuběna po akci Hájka M., Schucha a Vladíka.  Na závěr jsme soupeři darovali gól, kterým korigoval na konečných 6:2.

 

Podloucký 2 – Sáňka A.2, Vach 2, Hubený 3, Hájek P.1 – Daněk M. 2 ( 75 Schuch), Hájek M. 2, Aujeský 2, Sáňka J.3  (43 Trubák M. 2) – Vladík 2, Kuběna 1 ( 80 Beránek)

 

Branky: Kuběna 2, Daněk, Vladík, Aujeský a Hájek P  Nahrávky: Kuběna 3, Vladík 3 

Počet diváků: 68

Úroveň zápasu: chvalitebný

Celkové hodnocení:   SKD 2  Šošůvka 4

Držení míče:   62% ku 38%

Střely na branku: 10 ku 5

Střely mimo: 4 ku 3

Rohy: 7 ku 3

Karty: 0 ku 0

 

SKD B – Kořenec B  6 : 0         Podloucký 2, Tenora, Sáňka, Schuch a Alexa

 

SKD žáci – Vysočany 1 : 3

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

aaa

(pozorovatel pozorovatele znalce :), 17. 9. 2012 8:32)

i pan zanlec musi uznat ze Daglas jede

pozor

(pozorovatel znalce, 13. 9. 2012 10:57)

Áááá tady to vypadá že nám pan nalec měkne :D :D

hodnocení

(Znalec, 12. 9. 2012 17:02)

tak tohle už asi nebude náhoda,vypadá to na změnu k lepšímu