Jdi na obsah Jdi na menu
 


VILÉMOVICE - SKD 1:1 (1:0)

 Sestava a hodnocení

V neděli jsme zajížděli na horkou půdu třetího nováčka OP, do Vilémovic. V tabulce jsou před námi, doma se jim však příliš nedaří, když z 5 utkání mají pouze jedno vítězství. My jsme přijeli neprohrát, což se nám podařilo, v tabulce pravdy máme první kladný bodík, kdybychom však dotáhli do konce slibné akce mohli jsme odjíždět s plným bodovým ziskem.

V prvním poločase se hrál oboustranně opatrný fotbal. Domácí nastoupili s respektem se zabezpečenou obranou, v útoku spoléhali na veterána Vorlického, kterého dokázal vymazat náš Jarda. My jsme hráli naši klasiku, důrazná obrana, rychlý přechod do útoku a snaha o rychlé zakončení. V koncovce nám chyběl potřebný klid (Kuběna, Vach, Daňci, Hájek M. atd.). Domácí využili našeho jediného zaváhání a po nedorozumění brankáře s obráncem získali laciné vedení.

Nástup do druhé poloviny se nám povedl náramně. Ihned po rozehrání, akce po pravé straně končí prudkým centrem, který dezorientovaný domácí obránce sráží rukou. Jasná penalta, kterou zkušeně (za zraněného osvědčeného exekutora Hájka P.) proměnil Hájek M. Domácím jsme celý zbytek zápasu zle zatápěli a škoda šancí – Kuběna střela do skrumáže, Aujeský 2x střela mimo a hlavičku zázračně chytil domácí brankař. Tímto zápasem jsme protáhli šňůru neporazitelnosti na 7 utkání a v neděli pokračujeme doma s Letovicemi.

Podloucký 2 – Císař 2, Beránek 3, Hubený 3, Sáňka A. 3 – Daněk J. 3, Aujeský 3 (80 Malach ), Hájek M. 2, Daněk M(70 Veselý) 3 – Kuběna 3, Vach 3

Branka: Hájek M.    Asistence: Hájek M.

Počet diváků: 42

Úroveň utkání: 3

Celkové hodnocení: Vilémovice 3   SKD 3

Držení míče: 49% ku 51%

Střely na bránu: 3 ku 7

Střely mimo: 3 ku 9

Rohy: 3 ku 7

Karty: 1 ku 1

 

 

SKD B – Svitávka B  4 : 0   Branky: Tenora, Sáňka J., Schuch, Alexa

SKD žáci – Svitávka 2:0 Branky: Maňoušek, Schuch

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zdar dědo/trenére

(Michal, 15. 10. 2012 13:48)

měls tam chybu, Jarovi jsi slíbil jedničku, tak sem ti to tam opravil, nech mu ju tam, si ju zasloužil :)

Re: Zdar dědo/trenére

(pro HAJKY, 15. 10. 2012 19:18)

Mě nemusíš lézt do prdele nejlepší MICHALE, mě stačí za 2 su zvyklé na čtyřky víš a neplaču.A v ne hraju na LB JASNÝ !!!

Re: Re: Zdar dědo/trenére

(Michal, 15. 10. 2012 21:20)

Jak LB? v nedělu jsi říkal PB. Tak jak teda Jaryne? a jestli mě budeš srát tak ti domluvím osobku na berky:)

Re: Re: Re: Zdar dědo/trenére

(Uz jen pro Hajka, 16. 10. 2012 18:30)

Jasně,že PB, zkoušel sem jestli davals pozor co sem říkal nejlepší MICHALE. BERKA? Kdo to je? nějakej fotbalista?