Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedovnice - SKD ??:??

16. 8. 2014

Nominace - Podloucky, Sáňka A., Alexa, Vach, Hájek P, Hubený, Zvejška, Pijáček, Daňek J.,Vomela,Trubák, Schuch A., Schuch O., Hájek M., Blaha, Sáňka J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Nominace

(bhd, 17. 8. 2014 1:04)

A co ještě chcete soupeři prozradit jiného? Přímo sestavu?? Já teda nevím, ale za mého mládí se nominaca netahala na venek před matchem. I když o co jde? Napsat hafo jmen, to nikdo neřeší, natož největší favorit op 2014-15.

Re: Re: Nominace

(Trenér, 17. 8. 2014 8:44)

Veřejná nominace má dva důvody:
1) zastrašit soupeře zvučnými jmény již ve čtvrtek
2) nažhavit diváky na známé tváře, které se objeví v utkání

Snad to vyjde už dnes.

Re: Re: Re: Nominace

(BLA BLA , 17. 8. 2014 20:23)

BETONAŘI Doubravice padají z hladu , řvou jak medvědi samej simulant .......
Tahnetě do 3.třidy tady nemate co dělat

Zápas

(Pepa z kota, 17. 8. 2014 21:01)

Pane nebo paní Bla Bla, betonáři z Doubravice odváží z horké půdy z Jedovnic 1 bod a to je pro nás vynikající. Byl to vyrovnaný zápas, 3 body si mohlo ponechat domácí mužstvo ale i hostující mužstvo. Nevím kdo řve víc, ale simulant u nás z Doubravice nikdo není, nevím jak u Vás. Ale ten Váš útočník se vyznamenal na 1 podtrženou,to nemá nic s fotbalem společnýho.Tak bych nikoho do 3. třídy neposílal, je to hloupé a nesportovní.

Re: Zápas

(BLA BLA, 18. 8. 2014 15:29)

Odkoupnout míč je na červenou ? Řikam že ten rozhodčí to nema v hlavě v pořadku ... A ta penalta jasná takže nevím co tu melete že Jedovnickej zahodil penaltu ....
Jedovnice celej zapas lepší - Pštrosi jen branily

Re: Re: Zápas

(Bla bal, 18. 8. 2014 15:31)

A největší kravinou je Potlesk hostujicích fandů s Doubravice ...... ZA takovej výkon se netleská

Re: Re: Re: Zápas

(bhd, 18. 8. 2014 15:43)

Blablo, ještě že je ten web Daglasu co?Jinak bys nemohl ani nikde vykecat ty svoje plky. Na tym Vašim webu je mrtvo.

Re: Re: Re: Zápas

(Džany, 21. 8. 2014 18:39)

naše heslo zní..Hrdí když se vítězí,věrní když se nedaří..my se teho držíme,proto našim klukům tleskáme..zato vy jste ty svoje moc nepodpořily..Daglas oléééé

Re: Re: Zápas

(TomK, 20. 8. 2014 16:06)

Ano, úmyslné nakopnutí pomezního JE na červenou. ...Byla to skoro vražda, měl to v očích ten maniak !! :))))

Re: Re: Re: Re: Nominace

(Hájek Michal, 17. 8. 2014 21:24)

Diskuze je tu pro lidi, málo kde to tepe jako tady, tak to má být. Ale to se neumíte ani podepsat, když už tady vyjádřite svůj názor srabové :) Navrhuju rozjet to tu na férovku co?

Re: Re: Re: Re: Re: Nominace

(bhd, 19. 8. 2014 23:36)

Michale, velmi si Vás vážím za to, že se dokážete podepsat pod svůj názor a berete to jako samozřejmost. Na druhou stranu pochopte nás diskutující, že ne vždy dokážeme udržet emoce a být za všech okolností nad věcí. Podle mě, pokud by na těchto skd stránkách měl nastat nějaký nepsaný zákon o povinosti zveřejnit svoje jméno, už by to asi nebylo to pravé fotbalové. Je jasné, že urážky od soupeřů, zde budou po každém utkání. S tím se už jaksi musí počítat, když chceme, aby to na tom našem webu ,,tepalo,, Musím konstatovat, že naše stránky jsou asi nejlepší nejen v okrese bk, ale i snad v celém jm kraji. Nevím, ale zatím jsem nenašel nikde lepší diskusi.Samozřejmě odsuzuji sprostoty a oplzlosti, ovšem to je už věc admina. Nezlobte se, ale s tou Vaší férovkou s podpisy nesouhlasím. Je to, ale jen a jen můj názor. Stejně si myslím, že ty komenty doubravčáků podle zkratek a stylu komentu jsou vcelku jasné odkud vane větr. Ahoj.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nominace

(Admin, 20. 8. 2014 16:00)

šak už to mažu. :D
Jedna věc je být anonymní a druhá sprostý. A sprostý anonym zde nemá co dělat. Je to kolikrát na zvážení. Lze se popichovat a hecovat do jisté meze. Pokud si ale zde chce někdo emotivně léčit vlastní mindráky, tak upozorňuji, že je na špatné adrese, a s pohrdavým úsměvem na rtu bude smazám. A pokud si nedá pokoj tak i zablokována jeho IP. Take it easy :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nominace

(Pajasx, 20. 8. 2014 17:45)

kurňa !§! proč mě mažeš příspěvky dyť su poslední dobou slušnej.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nominace

(Admin, 24. 8. 2014 20:42)

Kdyz se maže koment, tak to nabídne k smazání i připojených reakcí, a páč v nich nebylo nic podstatnýho, tak asi tak. Nic osobního Pajasu, všichni víme, že jsi největší doubravský slušnák a džentlas ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nominace

(bhd, 20. 8. 2014 21:50)

Já su v klidu, ani jsem nečekal, že budeš něco mazat. Pája dává dobrý postřehy a Blablové se najdou u každého soupeře. Je to o tom, kam až zajdou. SKD přeju v nedělu hodně štěstí, asi ho ti naši playeři budou potřebovat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nominace

(Michal Hájek, 21. 8. 2014 7:49)

Přezdívky Doubravských velikánů jako Pepa z kouta, Pajasx atd. se dají považavat za podpis. Ale co si představit pod pojmem znalec, bhd, (možná jedna a tatáž osoba) atd. to těžko říct. Žádný zákon o podpisech tu určitě nechystáme, klidně se dále schovávejte za přezdívky, když se za vlastní názor stydíte. Daglas oléé