Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedovnice - SKD 1 : 1 (1:1)

Sestava a hodnocení

Druhé kolo OP nás zavedlo na půdu horkého favorita na postup do krajských soutěží. Statistika posledních 7 utkání hovořila jasně pro nás, v Jedovnicích se nám již tradičně daří (výsledky od ročníku 2006/07 – 7 3 3 1  12 bodů a skóre 16:12 z našeho pohledu) a tak jsme před utkáním věřili v zisk jednoho bodu a tajně doufali ve vítězství. Po utkání musím konstatovat, že jsme mohli vyhrát i prohrát a tedy konečná remíza je zasloužená. Obě mužstva odvedla kvalitní výkon okresní úrovně, který se musel početnému publiku líbit, a tak diváci odcházeli po utkání zajisté spokojeni.

Naše taktika před utkáním byla jasná: těsně vykrývat prostory na naší polovině, nedovolit domácím kombinační hru a přinutit je nakopávat míče, což se nám dařilo a domácí byli s postupujícím časem stále více nervózní. Začátek utkání patřil domácím, ve 2 min zahrávali nebezpečnou standartku z hranice šestnáctky, kterou nechal rozhodčí opakovat, s umístěnou střelou si poradil Čahoun s přehledem. V 6 min jsme udeřili, na rohový kop Daňka J. si naběhl, v tomto utkání náš hroťák, Zvejška a hlavou nekompromisně zakončil 0:1. Domácí šťastně vyrovnali ve 26 min, kdy po chybě naší obrany překonal střelou k  tyči domácí útočník našeho gólmana. Další šanci domácích musel řešit v 35 min kapitán Hájek P. za cenu ŽK. Domácí pouze zvyšovali počet neúspěšných rohů a tak poločas skončil 1:1. Druhý poločas pokračoval kvalitní fotbal s šancemi na obou stranách, u nás hlavně šance Zvejšky, Daňka J., Trubáka, až do 73 min, kdy se vyznamenal hlavní rozhodčí. Naši velkou, malou domů vyřešil Čahoun odkopem do autu, při kterém se mu před tělem motal domácí hráč, kterého odstrčil, v okamžiku, kdy míč byl již mimo hřiště, domácí spadl a rozhodčí pískl penaltu. Po našich námitkách, že míč již dávno opustil hřiště, oznámil, že ŽK gólmanovi za hrubý faul nedá, protože sám kdysi chytával a ví, jak brankáři asi je. Domácí sportovně přiznali, že penalta být neměla a tak útočník zakopl míč mimo bránu. V 80 min domácí hráč frustrovaný svým výkonem, zakopl míč a trefil přímo asistenta rozhodčího, byl vyloučen, a to už jsme věřili v zisk bodu. Domácí nás, ale i v deseti začali přehrávat, závěrečný nápor jsme však přestáli a zaslouženě odvezli bod.

Podloucký – Sáňka A. (10 Sáňka J., 45 Hubený), Hájek P., Vach, Pijáček – Daněk J., Hájek M., Blaha (85 Schuch O.), Trubák – Alexa(75 Schuch A.), Zvejška

Branka: Zvejška        Nahrávka: Daněk J.

Počet diváků: 102 (hóóódně od nás, díky)

Celkové hodnocení: Jedovnice 2   SKD 2

Držení míče: 60% ku 40%

Střely na bránu: 8 ku 6

Mimo: 9 ku 6

Rohy: 12 ku 4

Karty: 1ČK – 4 ŽK

 

 

Jedovnice B – SKD B 2:5 (2:2)

Branky: Sáňka J.2, Sáňka M., Schuch A., Vomela

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jen aby to nezapadlo..

(jerzy, 21. 8. 2014 15:23)

..ta penalta. Snad by to tak dopadlo i v takovým 25. kole. Ale i tak hodně dobrý počin. A vysvětlení rozhodčího stojí taky za to:-).

Dotaz

(Fans, 18. 8. 2014 13:30)

Zdaar co je s Vladíkem a Kuběnou jsou zranění?

Re: Dotaz

(Trenér, 18. 8. 2014 20:07)

Zdar oba bohužel dlouhodobě zranění