Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunštát B - SKD 1:1 (0:1)

 Jednou už vyhrát musíme, dnes jsme byli hodně blízko

Sestava a hodnocení

Odložený zápas s Kunštátem jsme odehráli v Lysicích za průtrže v prvním poločase a ideálním fotbalovém počasí v druhém. Chyběli střelci z minulého kola, ale nechybělo nadšení konečně zvítězit a urvat tři body. V Lysicích nám chyběl krůček, vyrovnání přišlo až v posledních minutách zápasu. Další možnost zvítězit bude v neděli v Olešnici, kde se nám daří a snad konečně vyhrajeme.

Utkání se pro nás nevyvíjelo dobře, hned v úvodu musel střídat kapitán mužstva, obnovil si zranění a domácí toho využili k rychlému útoku, Čahoun byl na místě. Přestáli jsme několik pološancí domácích a mohli jít do vedení v 11 min, kdy smolař posledních utkání Tomáš zahodil velmi dobrou šanci. V 18 min jsme byli hodně blízko, Daněk krásně zatočil míč do šestnáctky, kde byl stažen Sáňka J., míč propadl k Blahovi ten však netrefil zařízení, výsledek: žlutá pro Chrastě. v 23 min se opět vytáhl Čahoun a vyrazil nebezpečnou střelu nad bránu. V 31 min benjamínek mužstva Schuch A. střílí pouze do gólmana a přichází 44 min kdy Schuch prodlužuje na Martina K. ten střílí a domácí obránce zasahuje míč rukou. K penaltě se postavil Kuběna a s přehledem proměnil, zaslouženě 0:1.

Druhý poločas se ukázalo sluníčko, ale někam zalezl fotbal. Domácí pouze nakopávali dlouhé míče na Bočka V., kterého jsme dokázali udržet. Naši se taky do útoku moc nehrnuli a s přehledem hlídali vedení. Všichni už jsme byli v kabině při oslavě vítězství, když domácí z náhodné šance v 89 min vyrovnali.

Podloucký - Sáňka A., Hájek M. (3 Vach), Hájek P., Pijáček - Sáňka J. (70 Alexa), Blaha, Daněk J., Schuch A.- Kuběna, Zvejška (45 Hubený)

Branka: Kuběna    Asistence: Schuch A.

Počet diváků: 32

Držení míče: 45 ku 55%

Celkové hodnocení: 3 ku 3

Střely na bránu: 5 ku 4

Mimo: 2 ku 2

Rohy: 4 ku 4

Karty: 2 ku 5

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

už nikdo bez prohry

(bhd, 27. 9. 2014 23:36)

Mám 2 zprávy, dobrá je ta, že namistrovaná lipůvka konečně rupla. Špatná ta, že ju porazil ,,galacticos kaesy,,

poprvé v hledišti

(jerzy, 26. 9. 2014 13:33)

Zápas žádná sláva. Ač byla blízko, byla by výhra hodně šťastná. A jestli to skutečně jednou vyjde? Když se toho kluci nebudou bát, tak určitě. Držím palce:-).

Re: poprvé v hledišti

(Znalec, 26. 9. 2014 15:42)

prý žádná sláva,je to jedna velká bída,ale cítím v kostech že do měsíce to asi vyjde a potom to už bude jen stále po třech bodech