Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunštát B - SKD

12. 9. 2014

 

Nominace (odjezd 14:45) - Podloucký, Sáňka A, Schuch A, Hájek P, Hubený, Zvejška, Pijáček, Daňek J, Císař J,Trubák, Kuběna, Hájek M., Blaha, Sáňka J.ml, Alexa R.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nahlášení chyby

(Znalec, 19. 9. 2014 16:29)

nejdou vkládat příspěvky k budoucímu utkání,prosím o nápravu,děkuji

Re: nahlášení chyby

(Pajasx, 20. 9. 2014 1:06)

asi čistka úchylných IP - demokracie jako na OFS

Re: nahlášení chyby

(bhd, 20. 9. 2014 22:05)

Bohu díky, že nejdou vkládat ,,příspěvky,, k budoucímu utkání. Děkuji.

O co jde?

(Standa Sevcik, 19. 9. 2014 7:00)

Dobry den, nahodou jsem zavital na vase stranky. Nejsem z okresu Blansko,ale dlouha leta jsem pracoval s fotbalovou legislativou. Nevim jestli jste radne prostudovali vsechny fotbalove predpisy, ale vas protest vubec nemohl resit vysledek utkani nebo opakovani nebo kontumaci. Tahla situace se takto vubec neda resit. Jedine co vas protest mohl resit je zda rozhodci udelal chybu nebo ne a zda bude za tohle potrestan. Jeste jednou upozornuji, ze se vubec nemohl resit osud utkani. K problemu vlastnimu memam sice uplne informace, ale podle toho co jsem si zde precetl probehlo formalne vse jak probehnout melo. Pokutovy kop byl odpiskan a kopal se. Provedemi samotneho aktu sice mohlo byt voleno lepe, ale podle tohodle pravidla, si svoje pocinani rozhodci obhaji. Jeste k osudu zapasu. I kdyby Stk rozhodla, ze rozhodci udelal chybu, tak je to stejne jako kdyz neodpiska penaltu nebo treba zkrati utkani. Je to pouze chyba, za kterou muze byt potrestan, ale nemuze to ovlivnit jiz zpetne vysledek zapasu. Doufam, ze moje vysvetleni trosku uklidni vase emoce.

Re: O co jde?

(Standa Sevcik, 19. 9. 2014 7:17)

Jeste doplneni. Soutezni rad presne resi herni dusledky a poruseni pravidel. Pokud spekulativne pripustim, ze rozhodci udelal chybu a porusil pravidla fotbalu, tak pouze mohl byt predan do Dk k disciplinarnimu rizeni, kde lze dostat stopku. STK nemohla tohle utkanim resit hernimi dusledky, protoze to soutezni rad nepriposti.

Re: Re: O co jde?

(Fans, 19. 9. 2014 10:40)

Řekl bych, že s penaltou problém nikdo nemá a o body nám rozhodně nejde, ale s tím, že Pan rozhodčí nedokáže říct: udělal sem chybu takhle se to nemá praktikovat. K tomu ho kryje celá STK... Komedie!!! Tvrdit, že konec utkání byl odpískán až po akci pokutového kopu, když minimálně 70 lidí na Mlyniskách vidělo, že byl nejdřív odpískán konec a poté se kopala penalta... Dle PF to bylo špatně!

Re: Re: Re: O co jde?

(Divak Kaesy, 19. 9. 2014 11:27)

Evidentne vam o body jde, kdyz delate takovej tyatr. Vy jste tam v daglasu asi hodne velci madari. Pravidla by byla porusena, kdyby se penalta nekopala. Rozhodci to mozna resil neprakticky, ale zadna pravidla porusena nebyla. Ted mne napada, ze mozna vlastne jedno pravidlo bylo poruseno, ze se v daglasu na domaci penalty nekopou. A to si teda Strya dovolil dost.

Re: Re: Re: Re: O co jde?

(Fans, 19. 9. 2014 11:53)

Že zrovna z Kaes se někdo ozývá..banda hovad..Strye jste do té doby než vám foukl pentlu častovali vulgaritami, obvinovali z braní kapříků a posílali bůhví kam, a po špíle byl váš největší kamoš.la- komédia. A o tom bordelu co jste po sobě zanechali ani nemluvím..HO-VA-DA!

Re: Re: Re: Re: O co jde?

(Znalec, 19. 9. 2014 16:08)

nám vůbec nejde o body,vždyť máme jen 2 narozdíl od ostatních

Re: Re: Re: Re: O co jde?

(bhd, 19. 9. 2014 18:09)

Zato Vám jde o body evidentně za každou cenu. S Vavřincem padl Váš hráč ve vápně vysílením a samozřejmě penalta, umíte to vůbec jinak? Stará pravda je, chceš-li se zachránit je to třeba kupovat od prvního podzimního kola. Zatím Vám to vychåzí.

Re: Re: Re: Re: O co jde?

(Pajasx, 20. 9. 2014 0:08)

seš nemocnej !!!! doufam že vám ty dva co ste u nas jako TOOOP tem ztrazili budou chybět

Re: Re: Re: O co jde?

(pozorovatel okresního fotbalu, 20. 9. 2014 20:28)

Pan dokonalý nikdy nepřizná že udělal chybu.Proč byl vyřazen z krajské listiny rozhodčích s panem Zimou?Proč předseda komise rozhodčích blansko pan Mrázek byl odejit z krajské komise rozhodčích?

Re: O co jde?

(Michal Hájek, 19. 9. 2014 12:06)

Dobrý den, o změnu výsledku nám nešlo, šlo nám o to aby jsi pan Strya uvědomil svou chybu. To se stalo, protože nyní již raději tvrdí(lže), že písknul konec po penaltě tz. chybu si tedy uvědomil a už ji snad nebude opakovat. Z tohoto hlediska, je pro mě situace vyřešená a myslím si, že náš protest, ikdyž to tak nevypadá splnil účel, který měl.

Re: O co jde?

(PAJASX, 20. 9. 2014 0:06)

stando buď soudnej a drž jako ostatni z vedení " hubu " to jak to dopadlo je výsměch pravidel fotbalu !!!! těším se na další chybu dalšího špičkovýho rozhodčího OP - příště to rači napíšem do zápisu ať se z toho jen tak nevyyyylže

pecka

(Pajasx, 20. 9. 2014 0:15)

škoda že nikdo neřeší co pískl p. Stryja za pecku v 94 min !!!!! a tím co posral se dostal do další komedie OP
P.S. i v LM nebo UEFA to bohužel řeší jen po zápase nestraná komise

Re: pecka

(Znalec, 20. 9. 2014 7:33)

Kdo jinej než nestranná komise by to měl asi podle tebe řešit?Nebylo by ale špatné to řešit už během zápasu,nestranná komise složená z funkcionářů kteří chtějí fotbalu maximálně pomoci,by se musela do tří dnů dostavit k zápasu a rozhodnout jak se bude dál pokračovat,fotbal by se tím získal na atraktivitě a zcela jistě by se zastavovali i jen kolemjdoucí ktreré fotbal vůbec nezajímá

Tak snad na závěr vyjádření FAČRU

(Ivoš, 19. 9. 2014 8:20)

Dobrý den, pane Hájku, zasílám vyjádření k Vámi uvedené situaci.
Když jste si přečetl pravidlo 14, článek 16, tak zřejmě víte, jaký je postup při nařízení PK v řádné době hry a pokud nemůže být stihnut proveden do konce doby hry. Rozhodčí prodlouží dobu hry o čas, po který bude trvat provedení pokutového kopu a po jeho provedení utkání ihned ukončí. Ostatní hráči by opravdu do akce zasáhnout již nemohli, utkání ukončí, jakmile je znám výsledek akce pokutového kopu.
Nyní k Vaší situaci, nemohu tuto situaci posoudit ani komentovat, jaký je další postup, protože neznám žádná fakta a podrobnosti. Je důležité, co bylo uvedeno v zápisu o utkání, zřejmě tam není uvedeno, že bylo ukončeno utkání a PK se kopal po utkání. Když rozhodčí branku uznal, tak zřejmě uvedl, že padla v utkání a ne po něm. Vaše tvrzení bude určitě rozporovat, ani nevím, zda utkání ukončil písknutím a co se dělo potom. Hráči samozřejmě musí zůstat na hrací ploše, akce provedení PK je stále součástí hry,rozhodčí měl kapitánům oznámit, že ihned po provedení PK bude utkání ukončeno. Např. kdyby třeba brankář míč vyrazil a některý s hráčů ho dorazil do brány, tak branka již neplatí, protože utkání končí tím, že ho brankář vyrazí, nebo jde míč vedle branky, nebo je branky dosaženo atd.
Ale zda již bylo utkání ukončeno předtím, by se muselo nějak prokázat a to asi nebude snadné. Další Váš postup může být pouze takový, že budete žádat o prošetření Váš řídící orgán, to je OFS či KFS, kde působíte, ale protest proti výkonu rozhodčího se má podat do 3 dnů po utkání, což jste zřejmě neprovedl.
I kdyby se pochybení rozhodčího potvrdilo, tak výsledek platí, neboť dle pravidel fotbalu rozhodnutí rozhodčího, včetně toho, zda bylo či nebylo dosaženo branky a výsledku utkání, jsou konečná. ( viz Pravidlo 5 – Rozhodnutí rozhodčího). To znamená, že řídící orgán by neměl nechat na základě chyby rozhodčího nechat utkání opakovat a výsledek by měl být platný. Ale jak jsem již uvedl, je to v kompetenci řídícího orgánu.

Nejsem si jist, zda Vám má odpověď postačí, ale více Vám k tomu říci nemohu.

Děkuji za pochopení, s pozdravem

Ing. Jiří Kureš
Předseda Pravidlové komise

Fotbalová asociace České republiky
Diskařská 4/2431, P. O. Box 11
160 17 Praha 6
Mobil: (+420) 724 100 563
E-Mail: jkures@seznam.cz
Web: http://www.fotbal.cz


Prosím, zvažte dopad na životní prostředí před tiskem tohoto mailu.
Please consider the environment before printing this email.

Re: Tak snad na závěr vyjádření FAČRU

(Divak Kaesy, 19. 9. 2014 9:24)

A ted jeste muzete napsat na Uefa a potom na fifa, ale stejne to nic nezmeni.

Re: Re: Tak snad na závěr vyjádření FAČRU

(Znalec, 19. 9. 2014 16:21)

napíšeme ještě víš ale to už proto aby se mohl váš oddíl přejmenovat na Galacticos kaesy

Re: Tak snad na závěr vyjádření FAČRU

(divák, 20. 9. 2014 1:12)

už se těším na takovou pecku v přímém přenosu Synot ligy na ČT - čku - hlavně co na to řekne třeba p. Pešice nebo p. Karoch XD:)

P.S. už aby se VRÁTIL do OFS pan REK a udělal tady pořádek