Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lipůvka - SKD 5 : 1 (2:1)

7. 11. 2014

Nominace (odjezd 12:50) - Podloucký, Sáňka Jakub, Vomela, Hájek P,Hubený, Zvejška, Pijáček, Daňek J,Hájek M., Alexa, Blaha,O.Schuch, A. Schuch,Sáňka A.,Veselý M.,Kanka

Lipůvka versus Doubravice 9:4

Výsledek zájezdu k dvojzápasu na Lipůvku není  příliš radostný, ale postupně. Předzápas obstarala B mužstva a naši po zpackaném prvním poločase, mohutně dotahovali . I v deseti měli bod na dosah, škoda.

Nezval - Tomášek, Beránek, Malach, Schuch O., Sáňka M., Sáňka J., Kanka, Řezníček, Vomela (zranění ),Alexa

Lipůvka B - SKD B 4:3   Branky: Schuch O. 2., Malach

K hlavnímu odpolednímu utkání nastoupili naši hráči v bojovné náladě a domácí první poločas jasně přehráli ve všech směrech, pouze na branky to bylo 2:1. Druhý poločas se nám příliš nepovedl a když domácím vycházelo téměř vše, zrodil se celkem překvapivý výsledek (s ohledem na průběh prvního poločasu).

 V první šanci se objevil v 6 min. Pijáček, který sólo od půlky zakončil slabou střelou do brankáře. To domácí svůj brejk v 9 min dokázali proměnit a po blafáku to bylo 1:0. V 11 min po přesně rozehraném RK Blahy vracel míč před branku Hubený a pro Hájka M. nebylo problémem zakončit a vyrovnat.  Potom následovaly další šance, ale bohužel bez gólu. Hlavička Zvejšky, závar po RK, opět šance Zvejšky, další Pijáčka. Naši hráli velmi dobře, zodpovědně v obraně, rychlé akce po stranách, centry, ale to zakončení!!!! A tak celkem logicky přišel trest, kdy domácí ze druhé povedené akce zvyšují na 2:1 ve 43 min. Ve 34 min se zranil Sáňka A. a přišla velká chvíle pro návrat zkušeného obránce Beránka M., který řídil obrannou činnost ve zbytku utkání.

 Ve druhém poločase z naší strany jen šance ve 47 min, hlavička Pijáčka, potom ještě nastřelené břevno Schuchem A. a to bylo vše. Domácí postupně navyšovali skóre až na konečných 5:1.

Lipůvka - SKD 5:1 (2:1)

Podloucký - Sáňka A. (35 Beránek), Hubený, Hájek P.,Sáňka Jak., - Daněk J., Hájek M. (70 SchuchO.), Blaha, Schuch A. (80 Sáňka M.,) - Zvejška (77 Tomášek), Pijáček

Branka: Hájek M.       Asistence: Hubený

Počet diváků: 38

Celkové hodnocení: Lipůvka 2  SKD 4

Držení míče: 60 ku 40%

Střely na bránu: 7 ku 5

Mimo: 3 ku 6

RK: 5 ku 5

Karty: 0 ku 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zase nic

(bhd, 8. 11. 2014 19:00)

Super, debakl na závěr, co jinýho se od našich borců dalo čekat? Ovšem v komentu se dozvíme pravé příčiny téhle těsné prohry. Rozhodčí, počasí, držení balonu, střely, karty atd. 14 matches a 2 wins!!!

Re: zase nic

(Znalec, 8. 11. 2014 19:39)

je nadevše jasné,že to rozhodli hráči z Brna,kteří jsou dost dobří,jsou těžce porazitelní,mají spoustu štěstí a navíc jim nadržuje rozhodčí