Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKD - Kunštát B 7:2 (4:2)

25. 4. 2015

Nominace (sraz 15:00) - Podloucký, Sáňka Jakub, Sáňka A, Sáňka Josef ml., Odehnal, Trubák, Daněk, Pijáček, Kanka, Schuch O., Schuch A., Aujeský, Hubený, Hájek, Alexa, Žurek

 

Domácí odmítli drama a nedarovali soupeři ani bod

V neděli přijel Na mlýniska nováček OP s cílem neprohrát a udržet si odstup od našeho mužstva. Naši naopak potřebují body jako sůl a tak úkol byl jasný, bereme pouze výhru. Nástup do utkání nám vyšel nad očekávání a vedení 4:0 nás ukolébalo, hosté dokázali snížit na rozdíl dvou branek a mnozí diváci tušili podobný vývoj jako v sobotu v utkání B mužstva. Naši však podobný scénář nezopakovali a po střeleckém galapředstavení Schucha O. porazili souseda v tabulce přesvědčivě rozdílem třídy a v tabulce OP se dostali před něho. S ohledem na ostatní výsledky je zisk tří bodů velmi důležitý a do dalších bojů velkým povzbuzením.

 

Běžela 8 min utkání, na přesnou přihrávku Daňka si naběhl Žůrek a zakončil prudkou střelou, vedeme 1:0. Ve 13 min první střelu hostů s přehledem vyřešil Čahoun. Krásná akce ve 14 min po ose Hubený (dlouhá nahrávka), Trubák (střílený centr) a Schuch O., který střílí svoji první branku – 2:0. Ve 21 min je to již 3:0, kdy pěknou kombinaci Sáňky J se Schuchem O. zakončil Žůrek přesně hlavou. RK zahrával ve 23 min Daněk na zadní tyč, kde stál připravený Schuch O. a hlavou zvýšil na 4:0. Ve 27 min jeden z mála útoků hostů, který musel likvidovat Čahoun ve spolupráci s Pijáčkem. Ve 38 min řešil nebezpečnou situaci před vápnem skluzem Hubený, dostal ŽK a z následné SS hosté se štěstím snižují na 4:1. Těsně před odchodem do kabin hosté střílí po chybě naší obrany další gól a stanovují skóre poločasu na 4:2.

Druhý poločas jsme zahájili útočně s cílem odskočit znovu na tři branky. V 55 min po SS Pijáčka v koncovce selhal Žůrek, brankáře nedokázal přehodit. V 58 min poslal přesný centr Daněk na Trubáka , který volejem těsně minul branku hostů. V 64 min našel Čahoun dlouhým výkopem Schucha O., který zpracoval míč a přesnou přízemní střelou zakončil 5:2. V 66 min zahrál hostující obránce rukou ve vápně, nařízenou penaltu Schuch O. bezpečně proměnil 6:2. Konečné skóre stanovil benjamínek mužstva Odehnal, který po nahrávce Daňka vstřelil svůj první gól v dresu A mužstva.  

Podloucký - Sáňka A., Hubený, Pijáček, Sáňka Jak. - Sáňka J. (60 Schuch A.). Daněk, Aujeský, Trubák - Žůrek ( 75 Odehnal), Schuch O. (84 Hájek M.)

Branky: Schuch O. 4, Žůrek 2, Odehnal      Asistence: Daněk 3, Trubák, Schuch O., Podloucký, Aujeský

Počet diváků: 62

Celkové hodnocení: SKD 2    Kunštát B 4

Držení míče: 60% : 40%

Střely na bránu: 10 : 5

Mimo: 5:3

RK: 8 : 1

Karty: 2 (Hubený- faul, Daněk - faul) : 2

 

SKD B – Voděrady 4:3 (0:0)  Branky: Schuch O. a A. Sáňka J., Alexa M.

Nezval – Křepela, Beránek,Veselý,Hrazděra – Štrof, Tenora, Alexa, Schuch O. a A., Sáňka J

Střídal: Alexa M.

 

SKD dorost – Olomučany 2:1 Branky: Alexa M 2

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jen krátce

(jerzy, 27. 4. 2015 13:43)

Gratulace k povedenému zápasu. Připojuji se k významu povzbuzení pracovat dále, aby takové výkony byly k vidění i v příštích zápasech;-).